Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Donald Trump a comparat un spital din Londra cu o zona de razboi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Donald Trump a comparat un spital din Londra cu o zona de razboi

Presedintele american Donald Trump a comparat un spital din Londra cu o zona de razboi, fara sa numeasca respectiva unitate medicala, declarand ca, desi exista legi stricte privind armele de foc in Marea Britanie, la spital ajung numeroase victime ale atacurilor cu cutite. continuă pe Hotnews

Donald Trump i-a dat napoi avocatului sau cei 130.000 de dolari platiti actritei de filme porno Stormy Daniels pentru a-i cumpara tacerea

Donald Trump i-a returnat avocatului sau, Michael Cohen, cei 130. 000 de dolari pe care actrita de filme pentru adulti Stormy Daniels i-ar fi primit in schimbul tacerii sale, a spus miercuri, Rudy Giuliani, fostul primar al orasului New York care s-a alaturat echipei juridice a lui Trump odata cu ancheta privind imixtiunile Rusiei in alegeri, relateazaThe Guardian. Dezvaluirea vine la o luna dupa ce Trump a negat vehement relatia si plata.

Donald Trump si omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, se vor ntlni pe 22 mai la Casa Alba

Presedintele american, Donald Trump, se va intalni pe 22 mai cu omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, la Casa Alba, informeaza Reuters. Cei doi vor discuta despre viitorul summit dintre SUA si Coreea de Nord.

Donald Trump a facut anuntul: Cand si unde se va intalni cu liderul nord-coreean Kim Jong Un

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii SUA), a afirmat ca se va intalni culiderul nord-coreean Kim Jong Un si aanuntat ca locul si data in care intalnirea va avea loc au.

Donald Trump il angajeaza pe avocatul care l-a reprezentat pe Bill Clinton in timpul procedurii de destituire

Echipa de juristi care apara interesele lui Donald Trump sufera noi modificari, dupa decizia avocatului Casei Albe Ty Cobb de a se retrage. Acesta va fi inlocuit cu Emmet Flood, care l-a aparat pe Bill Clinton in procedura de impeachment. Iar schimbarea are loc in contextul in care ancheta procurorului special Robert Mueller privind presupusele legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si oficiali rusi avanseaza.

Fostul medic al lui Donald Trump, dezvaluiri incredibile despre starea de sanatate a presedintelui american

Fostul medic al lui Donald Trump a declarat ca o fisa medicala din anul 2015 in care starea de sanatate a politicianului era catalogata drept excelenta a fost dictata in totalitate de actualul presedinte al.

Robert Mueller declara ca e posibil sa-l citeze pe Donald Trump in investigatia privind Rusia

Consilierul special, Robert Mueller, aflat intr-o intalnire cu avocatii presedintelui SUA, Donald Trump, a ridicat posibilitatea de a emite o citare pentru Trump daca acesta refuza sa discute cu anchetatorii in investigatia privind Rusia, relateaza Reuters.

La 13 ani, o fata a adus pe lume un copil intr-un spital din judetul Arad. Medicii au ramas de-a dreptul socati cand au vazut cum arata bebelusul

Descoperire socanta intr-un spital din judetul Arad. O adolescenta de 13 ani a fost adusa la spital, dupa ce a intrat in travaliu. Medicii au fost socati cand au vazut bebelusul. Micutul se afla intr-o.

The Economist: Marele spectacol al lui Bibi - Benjamin Netanyahu ncearca sa-l convinga pe Donald Trump sa rupa acordul cu Iranul

A fost una dintre cele mai faimoase prezentari in PowerPoint din istorie. De natura a schimba jocul, foarte semnificativa si dramatica, asa au calificat-o consilierii premierului israelian Benjamin Netanyahu. Pentru multi dintre cei care au vazut-o nu a fost dezamagitoare, potrivit The Economist, citat de Rador.

Misterul cetii ucigase din Londra a fost rezolvat dupa 60 de ani

In anul 1952 strazile Londrei au fost invaluite intr-o ceata densa, aceasta fiind cea mai grava poluare atmosferica din istoria Europei. Misterul aparitiei acestei ceti a fost rezolvat in zilele noastre, 60.

Bursa din Londra vine in Bucuresti pentru mana de lucru ieftina in centrul de servicii. Romania, complementara Columbiei si Sri Lanka

London Stock Exchange Group LSEG) a anuntat ca va deschide un centru de servicii pentru afaceri in Bucuresti, noul centru urmand sa angajeze personal din compania de servicii comune a Grupului, Business Services Ltd BSL).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )