Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Donald Trump demonstreaza ca parul sau este natural

Adevărul Adevărul,
VIDEO Donald Trump demonstreaza ca parul sau este natural

In stilul sau caracteristic, Donald Trump a incercat, joi, la un eveniment de promovare a candidaturii sale la alegerile prezidentiale de anul viitor, sa demonstreze presei ca celebra sa coafura este naturala. continuă pe Adevărul

Donald Trump, vedeta republicanilor care scandalizeaza opinia publica cu fiecare iesire. Ultima data a scos afara un ziarist de la conferinta de presa cu bodyguarzii

Campania pentru prezidentialele SUA din 2016 a inceput inca din 2015. Pana acum, cinci democrati s-au inscris in cursa pentru nominalizarea partidului, in vreme ce vice-presedintele Joe Biden ia in considerare o posibila candidatura. In interiorul Partidului Republican lupta pentru primare este mai crancena, 17 candidati inscrindu-se in cursa. Alegerile preliminare, care se desfasura in SUA in perioada februarie-iunie 2016, sunt extrem de importate, stabilind cine va fi candidatul republican si cel democrat, deci cine va primi intreaga sustinere a celor doua mari partide americane. Hotnews prezinta profilul primilor trei clasati in randul democratilor si republicanilor, promisiunile politice facute cetatenilor americani si controversele care le-ar putea afecta sansele de a ajunge la Casa Alba=Marti am publicatprofilul celui mai bine plasat candidat democrat, Hillary Clinton,astazi puteti citi profilul vedetei republicanilor, Donald Trump, urmand ca joi sa publicam profilul celui de-al doilea clasat in sondajele democratilor, Bernie Sanders.

Donald Trump o comite din nou. Uite cum ii ia peste picior pe asiatici

DONALD TRUMP Candidatul la prezidentialele din SUA, Donald Trump, a reusit sa enerveze si comunitatea asiatica, dupa ce i-a luat peste picior pe afaceristii asiatici, imitandu-le accentul in limba.

Scandal la o conferinta de presa. Donald Trump si-a pierdut cumpatul

Scandal in timpul unei conferinte sustinute de candidatul la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump. Un jurnalist al unui post tv a fost dat afara din sala de conferite dupa ce a incercat sa ii adreseze.

Alegerile prezidentiale din SUA: Donald Trump continua sa creasca in sondaje, Hillary Clinton pierde puternic teren

Miliardarul Donald Trump, candidat pentru investitura republicana pentru alegerile prezidentiale din 2016, continua sa creasca in sondaje, in timp ce democrata Hillary Clinton pierde teren, scrie AFP.

Alegerile prezidentiale din SUA: Hilary Clinton si Donald Trump sunt verisori de gradul al 19-lea

Sotia fostului presedinte american Bill Clinton, Hillary, si afaceristul Donald Trump sunt verisori de gradul al 19-lea. Cei doi pontentiali rivali in cursa prezidentiala sunt de fapt verisori indepartati,.

Descoperire UIMITOARE. Hillary Clinton si Donald Trump sunt verisori

Hillary Clinton, sotia fostului presedinte american Bill Clinton, si Donald Trump, potential rivali in cursa prezidentiala, sunt verisori de gradul al 19-lea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )