Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO. Donatie de aproape un milion si jumatate de euro pentru pacientii romani purtatori de stoma

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Donatie de aproape un milion si jumatate de euro pentru pacientii romani purtatori de stoma

Asociatia Modeneza pentru Incontinenti si Stomizati AMIS), cu sprijinul Crucii Rosii Italiene, al Fundatiei italo-americane Fillipo Marazzi si al Ordinului Cavalerilor de Malta, in parteneriat cu RIN Grand Hotel, a facut o donatie catre Asociatia Purtatorilor de Stoma Cutanata din Romania APSCR) si catre Spitalul din Gura Humorului si catre doua manastiri din Nordul Moldovei. Valoarea totala a donatiilor se ridica la aproximativ 1,4 milioane de euro. continuă pe România Liberă

Agricover Credit se imprumuta de la BCR cu 12 milioane de euro pentru finantarea agricultorilor

Agricover Credit IFN, compania specializata in finantari pentru sectorul agricol a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabar Kanani, contracteaza de la Banca Comerciala Romana BCR) o facilitate de credit de tip revolving de 52 milioane de lei aproape 12 milioane euro), pe o perioada de un an.

Actionarii RCSRDS au decis sa imprumute pana la 800 de milioane euro pentru refinantarea datoriilor si pentru alte scopuri

Adunarea generala extraordinara a actionarilor RCSRDS, companie controlata de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a decis in data de 3 octombrie sa contracteze una sau mai multe finantari in valoare totala de pana la opt sute de milioane euro, pentru o durata care nu va depasi 10 ani si care vor fi folosite in scop de refinantare a datoriilor Societatii, precum si in alte scopuri stabilite de Consiliul de Administratie, potrivit unei decizii publicate marti, 11 octombrie, in Monitorul Oficial. RCSRDS avea la sfarsitul anului 2015 datorii de peste 4,4 miliarde lei, mai mult decat Orange si Vodafone impreuna, dar mai putin decat fostul Cosmote, ale carui datorii depaseau 5,1 miliarde lei.

Vor fi alocate 30 de milioane de euro pentru Programul Diaspora Start-up

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor ExterneMAE), prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni au deschis, astazi, apelul pentru Programul Diaspora Start-up, cu o alocare de 30 milioane euro din Programul Operational Capital Uman POCU) 2014-2020, se precizeaza intr-un comuniat al institutiei.

ISU va plati 20 milioane de euro pentru o linie tehnica de spalare a echipamentelor de protectie

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) va plati 20 de milioane de euro, cu TVA inclusa, pentru o linie tehnica de spalare si intretinere a echipamentelor de protectie purtate de pompieri la interventii, achizitionata de la firma Drager Safety Romania, care a castigat contractul in urma unei licitatii, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )