Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Dorel Sandesc, secretar de stat: In 10 ani toate spitalele regionale din Romania vor fi depasite tehnic. Nicolae Marcu, director MedLife: Exista semnificative inegalitati legislative intre spitalele private si cele de stat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dorel Sandesc, secretar de stat: In 10 ani toate spitalele regionale din Romania vor fi depasite tehnic. Nicolae Marcu, director MedLife: Exista semnificative inegalitati legislative intre spitalele private si cele de stat

Parteneriatul public-privat poate furniza solutii foarte utile sistemului medical romanesc - acesta este punctul in care converg opiniile secretarului de stat din Ministerul Sanatatii, Dorel Sandesc, si ale directorului general Medlife, Nicolae Marcu. Dar in privinta unor probleme actuale, precum modelul de finantare a spitalelor sau statutul medicilor rezidenti, lucrurile sunt mai nuantate. Cei doi medici, astazi lideri importanti in sistemul public si cel privat de sanatate, au discutat intr-un interviu HotNews despre relatia dintre medicina privata si cea publica si au raspuns intrebarilor cititorilor. continuă pe Hotnews

Johnny Depp risca 10 ani de inchisoare! Iata de ce!

Johnny Depp risca sa fie condamnat la 10 ani de inchisoare! Si nu pentru ca ar fi facut vreo infractiune grava, ci dintr-un motiv este cat se poate de ciudat! Iata despre ce este vorba mai exact! .

Performanta: doua botosanence in varsta de 10 ani au devenit campioane mondiale la dans acrobatic

Doua fete de 10 ani din Botosani au reusit sa castige concursul international de dans DanceStar Finals World Dance Masters 2015, care a avut loc in Croatia. La acesta competitie au participat 8. 000 de dansatori din toata lumea, de varste diferite. Romancele s-au impus la cea mai grea categorie.

Absolventii de medicina, fortati sa profeseze cel putin 10 ani in Romania? Ce spune ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat, marti, ca ideea ca absolventii de medicina sa practice in tara cel putin 10 ani dupa licenta nu este rea si va fi analizata, impreuna cu juristii, pentru a vedea daca este in concordanta cu legislatia.

Scandal international! Johnny Depp risca 10 ani de inchisoare

O slabiciune de star se poate transforma intr-o adevarata problema. Johnny Depp risca pana la 10 ani de inchisoare, pentru ca si-a adus ilegal cainii in Australia.

Consiliul Judetean Hunedoara va face inventarul investitiilor din ultimii 10 ani

Reprezentantii Consiliului Judetean Hunedoara au informat ca in urmatoarea perioada specialistii institutiei vor reevalua investitiile finantate de institutie in ultimii zece ani, in care la conducerea CJ Hunedoara s-a aflat Mircea Molot.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu: Ideea ca absolventii de medicina sa lucreze in tara 10 ani nu e rea

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca ideea ca absolventii sa practice in tara cel putin zece ani dupa licenta nu e rea, dar ca ea va fi analizata, impreuna cu juristii, pentru a vedea daca este in concordanta cu legislatia europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )