Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Dorin Chirtoaca, in lacrimi la CNA: Nu am familie si copii si exista riscul nici sa nu-i am de acum incolo

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dorin Chirtoaca, in lacrimi la CNA: Nu am familie si copii si exista riscul nici sa nu-i am de acum incolo

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, nu si-a putut stapani emotiile in fata jurnalistilor si a inceput sa lacrimeze chiar la sediul CNA, unde a venit vineri, 8 septembrie, pentru a-si primi ordonanta pentru cel de-al doilea dosar penal in care este invinuit de abuz in serviciu. Edilul s-a aratat extrem de ingrijorat ca procesul penal in care este implicat i-ar putea pune capat vietii sale familiale. continuă pe Adevărul

VIDEO Dorin Chirtoaca, in lacrimi la CNA: Eu deja sentinta mi-am luat-o prin faptul ca nu am familie si copii

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, nu si-a putut stapani emotiile in fata jurnalistilor si a inceput sa lacrimeze chiar la sediul CNA, unde a venit vineri, 8 septembrie, pentru a-si primi ordonanta pentru cel de-al doilea dosar penal in care este invinuit de abuz in serviciu. Edilul s-a aratat extrem de ingrijorat ca procesul penal in care este implicat i-ar putea pune capat vietii sale familiale.

Dorin Chirtoaca, despre noul dosar penal in care este vizat: Si mai ilegal decat primul

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, afirma ca decizia procurorilor de a-i deschide miercuri, 6 septembrie, inca un dosar penal este si mai ilegala decat in cazul primului proces penal.

inca un dosar penal deschis pe numele lui Dorin Chirtoaca. De aceasta data pentru depasirea atributiilor de serviciu ce au dus la prejudicierea bugetului Capitalei

Procurorii anunta ca primarul de Chisinau suspendat din functie, Dorin Chirtoaca, este cercetat penal intr-un nou dosar, in care este suspectat de depasirea atributiilor de serviciu. Ordonanta de banuit a fost emisa miercuri, 6 septembrie, insa va fi adusa la cunostinta vineri, 8 septembrie, deoarece edilul s-a prezentat in fata procurorului fara avocati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )