Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Efectul de bumerang al anuntului ca se inchid pietele. Am mai vazut acest film. S-a reflectat in profitul mai mare pentru retaileri

Adevărul Adevărul,
VIDEO Efectul de bumerang al anuntului ca se inchid pietele. Am mai vazut acest film. S-a reflectat in profitul mai mare pentru retaileri

Producatorii revoltati de masura care ar urma sa se aplice de maine, de inchidere a pietelor, explica cine deja castiga pe spinarea lor. Mai mult, le cer guvernantilor sa se preocupe ca pietele, aflate in administrare locala, in cea mai mare parte, sa fie spatii sigure. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban da asigurari: Nu se inchid pietele. Se suspenda activitatea celor care sunt in spatii inchise pe o perioada de 30 de zile

Ludovic Orban, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire de la B1TV, a dat asigurari, inca o data ca nu se inchid pietele, ci doar isi suspenda activitatea pe o perioada de 30 de zile cele care.

Restrictii noi in Romania. Se inchid magazinele mai devreme, ce se intampla cu scolile. Iohannis a facut anuntul

Joi seara, la inceputul sedintei de Guvern, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca restrictiile actuale nu mai sunt suficiente pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, dupa ce, in Romania, in ultimele 24 de ore s-au inregistrat aproape 10. 000 de cazuri noi. Se inchid magazinele mai devreme, ce se intampla cu scolile La inceputul sedintei de Guvern, .

Oana Zavoranu, derapaj vulgar la adresa Adelinei Pestritu. Nimeni n-a mai vazut asa ceva

Prin definitie uninfluencer este cineva care are puterea de a afecta deciziile de cumparare ale altora. Asta se intampla din cauza autoritatii, cunostintelor, pozitiei sau relatiei sale cu publicul sau. in Romania au aparut din ce in ce mai multe astfel de personaje, persoane publice si cu notorietate. Printre acestia se numara Adelina Pestritu, Selly, .

De ce se inchid pietele agroalimentare, dar mallurile raman deschise. Explicatiile lui Raed Arafat: Modul de cumparare, cum sunt puse magazinele, contactul care se desfasoara (VIDEO)

Raed Arafat a explicat, vineri seara, in direct pentru B1 TV, decizia de a inchide pietele agroalimentare, dar a pastra centrele comerciale precum mall-urile deschise. Secretarul de stat a precizat faptul ca.

De ce se inchid pietele, dar raman deschise mall-urile? Explicatiile lui Arafat

Pietele in spatiile inchise nu vor mai functiona, incepand de luni, in timp ce magazinele, inclusiv mall-urile, raman deschise pana la ora 21. intrebat care este logica unei astfel de masuri, secretarul de stat Raed Arafat a spus ca riscul de transmitere a virusului este mult mai mare in piete, unde, de exemplu, nu se poate plati cu cardul, in timp ce in magazine aplicarea regulilor este mai controlabila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )