Libnet.ro
UNICEF

10:01

Ilie Nastase intra in campania ALS Ice Bucket: Sotia sa i-a turnat in cap gheata

B1 B1,
Ilie Nastase intra in campania ALS Ice Bucket: Sotia sa i-a turnat in cap gheata

Ilie Nastase s-a alaturat campaniei ALS Ice Bucket, acceptand provocarea CEO-ului PRO TV, Aleksandras Cesnavicius. Nastase s-a filmat in curtea casei sale, acolo unde sotia sa Brigitte i-a turnat in cap o galeata. continuă pe B1

George W. Bush, implicat in campania ALS Ice Bucket: Sotia sa i-a turnat galeata cu gheata in cap (VIDEO)

Fostul presedinte american George W. Bush s-a implicat si el in leapsa galetii cu gheata. A vrut sa scrie un cec ca sa scape de provocare, insa sotia sa Laura Bush i-a stricat toate planurile. Chiar in timp.

Diplomatii americani au interzictie la campania ALS Ice Bucket

Diplomatii americani nu vor mai avea dreptul, de joi, sa isi verse o galeata cu gheata in cap, provocare ce urmareste strangerea de donatii pentru o asociatie umanitara, relateaza AFP. Ice Bucket.

Diplomatii americani au interdictie la campania ALS Ice Bucket

Diplomatii americani nu vor mai avea dreptul, de joi, sa isi verse o galeata cu gheata in cap, provocare ce urmareste strangerea de donatii pentru o asociatie umanitara, relateaza AFP. Ice Bucket Challeng.

Jose Mourinho se alatura campaniei ALS Ice Bucket: Vezi reactia savuroasa a antrenorului (VIDEO)

Jose Mourinho s-a alaturat listei lungi de vedete care iau parte la campania ALS Ice Bucket, dupa ce a fost provocat de Drogba si Lebo Mohuba. inainte sa i se toarne o imensa galeata cu gheata in cap,.

VIDEO ALS ICE Bucket Challenge: vedetele care s-au alaturat campaniei

Campania ALS Ice Bucket Challenge, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru o asociatie ce lupta contra scelrozei laterale amiotrofice, a avut parte de un succes rasunator s-au strans peste 23 de milioane de dolari intr-un timp foarte scurt , dar si de critici pe masura, multi considerand ca a-ti turna o galeata cu gheata in cap este un gest ridicol.

Cristian Chivu se implica in campania ALS Ice Bucket, dar nu face leapsa cu gheata din cauza accidentarii la cap

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal Cristian Chivu a refuzat sa isi toarne apa rece pe cap, din cauza unei accidentari suferite la inceputul anului 2010, cand evolua la Internazionale Milano, dar a.

Clipul zilei: Cele mai amuzante esecuri din campania ALS Ice Bucket Challenge

Intentia conteaza :).

Co-fondatorul campaniei ALS Ice Bucket a murit inecat la varsta de 27 ani

Co-fondatorul campaniei ALS Ice Bucket, Corey Griffin, a murit pe 16 august, in urma unui accident care a dus la inec, dupa ce reusise sa stranga, cu cateva zile inainte, peste 100. 000 de dolari in campania.

ALS Ice Bucket, varianta Radu Banciu: Jurnalistul a primit in cap o galeata cu apa rece, in Piata Universitatii (VIDEO)

O tara bolnava are nevoie de cineva cu capul limpede, a spus miercuri Radu Banciu, inainte sa i se toarne in cap o galeata cu apa rece, o varianta a campaniei americane ALS Ice Bucket. Jurnalistul a.

SUA: Patru pompieri au fost raniti in timpul provocarii ALS Ice Bucket

Patru pompieri din comitatul Taylor, Kentucky, au fost raniti, joi, in timp ce ajutau studentii sa participe la provocarea ALS Ice Bucket, relateaza AFP. Potrivit autoritatilor locale, pompierii, aflati in.

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )