Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Euro 2016: Tara Galilor-Irlanda de Nord 1-0 / Tara Galilor, calificare istorica in sferturile Euro

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Euro 2016: Tara Galilor-Irlanda de Nord 1-0 / Tara Galilor, calificare istorica in sferturile Euro

Tara Galilor a trecut cu 1-0 de Irlanda de Nord in optimile Campionatului European din Franta si s-a calificat in faza urmatoare a competitiei, dupa ce nord-irlandezii au inscris in propria poarta. McAuley a fost autorul autogolului din minutul 75. In sferturi, galezii vor juca cu invingatoarea partidei Ungaria vs Belgia. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Tara Galilor-Irlanda de Nord. continuă pe Hotnews

Meciurile zilei la Euro 2016. Tara Galilor -Irlanda de Nord, la doua zile dupa Brexit

Echipele nationale ale Elvetiei si Poloniei vor juca in primul meci din optimile de finala ale Campionatului European din Franta, faza a competitiei care incepe astazi.

Euro 2016, meciurile din 25 iunie: Elvetia-Polonia (16:00), Tara Galilor-Irlanda de Nord (19:00), Croatia-Portugalia (22:00)

Dupa doua zile de pauza de la incheierea fazei grupelor, Euro 2016 continua cu optimile de finala, faza a competitiei care se va disputa in 3 zile. Prima runda eliminatorie a Campionatului European debuteaza sambata, de la ora 16:00, cu partida dintre Elvetia si Polonia. Urmatoarele doua confruntari ale zilei sunt Tara Galilor-Irlanda de Nord 19:00) si Croatia-Portugalia 22:00). Meciurile vor fi transmise Live Score pe HotNews. ro si in direct la Dolce Sport si Pro Tv Croatia-Portugalia).

EURO 2016. Tara Galilor, triumfatoare in duelul britanic

Tara Galilor s-a calificat in sferturile EURO 2016, dupa o victorie la limita, 1 - 0, in fata Irlandei de Nord. Partida a fost decisa de autogolul lui Gareth McAuley din minutul 75.

Euro 2016 FOTOGALERIE Tara Galilor-Irlanda de Nord 1-0/ Un autogol ii trimite pe galezi in sferturi

Tara Galilor a castigat cu Irlanda de Nord, scor 1-0, a doua optime de finala de la Euro 2016 si s-a calificat in faza sferturilor, gratie autogolului marcat de McAuley in minutul 75 al partidei de pe Parc des Princes din Paris. Galezii vor intalni in urmatoarea partida castigatoarea disputei Ungaria vs Belgia.

Tara Galilor - Irlanda de Nord 1-0: calificare decisa de un moment de cosmar. Ce au scandat galezii la final

Echipa care a castigat grupa preliminara din care a facut parte si Romania a parasit Euro 2016 in cel mai dureros mod posibil. Dragonul rosu isi continua marsul la turneul final si, avand in vedere echipa pe care o poate intalni in urmatoarea runda, are chiar sanse bune de a ajunge in semifinale.

VIDEO Euro 2016: Italia - Irlanda 0-1/ Brady (85') ii duce pe irlandezi in optimi

Irlanda a completat tabloul echipelor calificate in optimile Euro 2016, dupa ce a trecut de Italia cu 1-0, intr-o partida fara nicio miza pentru peninsulari erau deja castigatorii grupei E). Brady 85') a inscris si i-a trimis pe verzi printre cele mai bune 16 echipe de la turneul final european. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Italia vs Irlanda.

VIDEO Euro 2016: Belgia - Suedia 1-0/ Executia superba a lui Nainggolan

Belgia a obtinut biletele pentru optimile Euro 2016 dupa ce a invins la limita, scor 1-0, Suedia Grupa E). Nainggolan 84') a stabilit invingatoarea cu o executie superba. Meciul a fost ultimul la nationala nordica pentru Zlatan Ibrahimovic, cel care si-a anuntat retragerea va continua sa joace doar la echipa de club). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Belgia vs Suedia.

VIDEO Euro 2016: Islanda-Austria 2-1/ Calificare istorica in optimi pentru islandezi

Islanda s-a impus in fata Austriei, scor 2-1, pe Stade de France si s-a calificat de pe locul 2, cu 5 puncte, in optimile Euro 2016. Bodvarsson a deschis scorul pentru islandezi 18'), Schopf a restabilit egalitatea in minutul 60, iar Traustasson a marcat golul victoriei in prelungirile meciului 90+4'). Austriecii au ratat un penalty prin Dragovici 37') si au fost eliminati de la Euro, dupa ce au terminat pe ultimul loc in Grupa F, cu un singur punct. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Islanda vs Austria.

VIDEO Euro 2016: Ungaria - Portugalia 3-3/ Spectacol la Lyon - Partida cu cele mai multe goluri din competitie

Ungaria si Portugalia au remizat in ultima partida din Grupa F, scor 3-3, oferind cel mai frumos meci de pana acum la Euro 2016. Gera a deschis scorul pentru unguri 19'), Nani a egalat in minutul 42, iar in repriza secunda, Dzsudzsak 47', 55') si Ronaldo 50', 62') si-au trecut in cont cate o dubla. Ungaria se califica in optimile de finala ale Campionatului European din Franta de pe primul loc in Grupa F, cu 5 puncte. Portughezii au reusit si ei calificarea, insa doar de pe locul al treilea, cu 3 puncte acumulate. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Ungaria vs Portugalia.

VIDEO Euro 2016 Gestul lui Gerard Pique care a starnit controverse in Spania - A fost sau nu intentionat?

Spania a pierdut surprinzator in fata Croatiei scor 2-1), iar in urma acestei infrangeri va juca in optimile Euro 2016 cu Italia. Dupa meci, comentariile jurnalistilor iberici s-au indreptat destul de mult catre Gerard Pique. Nu insa pentru jocul prestat impotriva croatilor, ci pentru un gest pe care fundasul Barcelonei l-ar fi facut in timpul intonarii imnului tarii sale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )