Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO. Explozie PUTERNICA intr-o zona industriala din nord-estul Chinei

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Explozie PUTERNICA intr-o zona industriala din nord-estul Chinei

O explozie de amploare a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, potrivit BBC News online. continuă pe România Liberă

Explozie PUTERNICA intr-o zona industriala din nord-estul Chinei

O explozie de amploare a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, potrivit BBC News online.

VIDEO Explozie de amploare intr-o zona industriala din nord-estul Chinei: cel putin 50 de raniti

O explozie de amploare a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, cel putin 50 de oameni fiind raniti, informeaza BBC News online.

VIDEO Explozie de amploare intr-o zona industriala din nord-estul Chinei: 400 de si 7 morti

O explozie de amploare a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, cel putin 50 de oameni fiind raniti, informeaza BBC News online.

VIDEO Explozie de amploare intr-o zona industriala din nord-estul Chinei: 400 de si 17 morti

O explozie de amploare a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, cel putin 400 de oameni fiind raniti.

China: Cel putin 50 de persoane au fost ranite intr-o explozie produsa intr-o zona industriala (VIDEO)

O explozie a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, in urma caruia cel putin 50 de oameni au fost raniti, informeaza BBC. in urma exploziei, care a avut.

VIDEOUPDATE Explozie puternica la un complex industrial din nord-estul Chinei, in timpul unui transport de explozibili / 44 morti si peste 400 de raniti

Doua explozii puternice s-au produs miercuri seara intr-o zona industriala din orasul nord-estic chinez Tianjin, declansand unde de soc resimtite pe mai multi kilometri distanta. NUmarul mortilor a ajuns la 44, fiind ranite peste 400 de persoane. 04 Numarul mortilor din cauza exploziilor a ajuns la 44, transmite agentia de stat Xinhua, citata de Reuters. UPDATE 02:15Bilanul a crescut: 17 persoane au murit, iar peste 400 de oameni primesc ingrijiri in spitale. UPDATE 23:30Presa chineza anunta ca 7 persoane au decedat. UPDATE 22:50 Beijing News sustine ca intre 300 si 400 de persoane au ajuns la spital, iar medicilor le este imposibil sa numere pacientii noi.

Explozie de amploare. Zeci de oameni au fost raniti

O explozie de amploare a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, cel putin 50 de oameni fiind raniti, informeaza BBC News online, potrivit.

Catalin Predoiu, cercetat intr-un dosar disjuns din Gala Bute

Procurorii au disjuns din dosarul Elenei Udrea o ancheta pe numele lui Catalin Predoiu privind avizele pe care acesta le-a semnat, in calitate de ministru al Justitiei, pentru organizarea Galei Bute, scrie.

ANAF Sector 1 isi va desfasura temporar activitatea intr-un nou sediu, din 17 august

Sediile ANAF Sector 1 situate pe strazile Roma si Londra, respectiv pe Bulevardul Marasti vor fi inchise, urmand ca activitatea sa se desfasoare din 17 august, in cladirea unde a functionat Primaria.

Invazie de sobolani intr-un cartier important din Bucuresti

Locuitorii din cartierul Drumul Taberei se confrunta cu o noua problema, in afara prafului, a mizeriei si a zgomotului de pe santierul magistralei 5 de metrou, scrie b365. ro. Oamenii spun ca, in urma demararii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )