Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Explozie puternica intr-o cladire din centrul Madridului: Cel putin doi morti si opt persoane ranite - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Explozie puternica intr-o cladire din centrul Madridului: Cel putin doi morti si opt persoane ranite - UPDATE

O explozie puternica a devastat o cladire din centrul Madridului, ultimele trei etaje ale constructiei fiind practic spulberate, potrivit El Pais. Noua echipaje de pompieri si 11 ale serviciului de ambulanta s-au deplasat la fata locului. continuă pe Hotnews

Explozie puternica in centrul Madridului. Cel putin 2 morti si 8 raniti in urma prabusirii partiale a unei cladiri VIDEO

O puternica explozie a provocat miercuri prabusirea partiala a unei cladiri de sase etaje din centrul capitalei Spaniei, Madrid, bilantul provizoriu al victimelor fiind de cel putin doi morti si opt raniti, relateaza agentiile internationale de presa.

Explozie puternica in centrul Madridului

O explozie puternica s-a produs in centrul Madridului, un bloc de locuinte fiind aproape distrus, conform imaginilor postate de spanioli pe retelele sociale.

Explozie puternica in centrul Madridului. Cel putin doua persoane au murit

O puternica explozie a provocat prabusirea partiala a unei cladiri de sase etaje din centrul capital.

Explozie la un hotel din Iasi. Ce s-a intamplat

O explozie puternica a avut loc, marti, in Iasi. Un cort pentru nunti si botezuri, amplasat in curtea unui hotel de lux, a sarit in aer, in miezul zilei. La fata locului au intervenit 4 autospeciale de.

Spania: Explozie puternica in centrul Madridului. Bilant provizoriu: 2 morti si 8 raniti Reactia premierului Pedro Sanchez (VIDEO)

UPDATE, 20 ianuarie, ora 17. 41: O reactie a avut, pe Twitter, si Pedro Sanchez, presedintele guvernului spaniol premierul): Explozie teribila intr-o cladire de pe strada Toledo din Madrid. Suntem atenti la.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov in legatura cu demolarea ilegala a unei cladiri din centrul Capitalei

Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza, in acest moment, 9 perchezitii domiciliare, in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-un dosar penal cu privire la demolarea ilegala a unui imobil situat in centrul municipiului Bucuresti, potrivit unei informari a IGPR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )