Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie puternica in centrul Madridului. Cel putin doua persoane au murit

România Liberă România Liberă,
Explozie puternica in centrul Madridului. Cel putin doua persoane au murit

O puternica explozie a provocat prabusirea partiala a unei cladiri de sase etaje din centrul capital. continuă pe România Liberă

Explozie puternica in centrul Madridului. Cel putin doi oameni au murit

O explozie puternica a avut loc in centrul Madridului. Cel putin doua persoane au murit, iar alte zeci de persoane au fost ranite in urma deflagratiei care a zguduit capitala Spaniei.

Explozie puternica in centrul Madridului. Cel putin 2 morti si 8 raniti in urma prabusirii partiale a unei cladiri VIDEO

O puternica explozie a provocat miercuri prabusirea partiala a unei cladiri de sase etaje din centrul capitalei Spaniei, Madrid, bilantul provizoriu al victimelor fiind de cel putin doi morti si opt raniti, relateaza agentiile internationale de presa.

VIDEO Explozie puternica intr-o cladire din centrul Madridului: Cel putin doi morti si opt persoane ranite - UPDATE

O explozie puternica a devastat o cladire din centrul Madridului, ultimele trei etaje ale constructiei fiind practic spulberate, potrivit El Pais. Noua echipaje de pompieri si 11 ale serviciului de ambulanta s-au deplasat la fata locului.

Explozie puternica in centrul Madridului

O explozie puternica s-a produs in centrul Madridului, un bloc de locuinte fiind aproape distrus, conform imaginilor postate de spanioli pe retelele sociale.

Spania: Explozie puternica in centrul Madridului. Bilant provizoriu: 2 morti si 8 raniti Reactia premierului Pedro Sanchez (VIDEO)

UPDATE, 20 ianuarie, ora 17. 41: O reactie a avut, pe Twitter, si Pedro Sanchez, presedintele guvernului spaniol premierul): Explozie teribila intr-o cladire de pe strada Toledo din Madrid. Suntem atenti la.

Varianta britanica a coronavirusului, prezenta in Slovacia cel putin de la mijlocul lui noiembrie

Tulpina britanica a virusului SARS-CoV-2 este prezenta in Slovacia cel putin din 14 noiembrie, aceasta mutatie fiind atestata in cel putin 57% din cazurile pozitive identificate in campania de testare in masa desfasurata la Trencin in zilele de 19 si 20 decembrie, a anuntat miercuri Autoritatea de sanatate publica UVZ), transmite TASR.

Valeriu Gheorghita: E important sa respectam masurile de preventie cel putin pana cand vom atinge acel prag de imunizare colectiva si vom vorbi mai degraba de cazuri sporadice decat de focare (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 a subliniat ca este important sa respectam regulile de protectie sanitara cel putin pana cand vom atinge acel prag de imunizare colectiva si.

STUDIU: Imunitatea la SARS-CoV-2 poate dura cel putin sase luni

Imunitatea contra Covid-19 ar putea dura cel putin sase luni, datorita celulelor-memorie care pastreaza o urma de infectie si reactiveaza protectia imunitara in caz de reinfectie, potrivit unui studiu aparut luni.

Studiu: Imunitatea in urma infectarii cu noul coronaviruspoate dura cel putin sase luni

Potrivit celor mai recente studii, imunitatea in urma infectarii cu noul coronaviruspoate dura cel putin sase luni. Cercetarea a fost pubicata in revista Nature si a fost realizata in urma analizarii.

Cel putin doi morti in naufragiul unei nave de transport marfa in Marea Neagra

Cel putin doi marinari au murit duminica in naufragiul unei nave de transport marfa in Marea Neagra, in largul Turciei, au anuntat autoritatile turce, adaugand ca cinci membri ai echipajului au fost salvati, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )