Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Faza zilei Marius Copil l-a lovit cu mingea pe Manolo Santana, directorul turneului de la Madrid

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Faza zilei Marius Copil l-a lovit cu mingea pe Manolo Santana, directorul turneului de la Madrid

Invins in doua seturi de Andy Murray in turul doi al competitiei Masters de la Madrid, Marius Copil a oferit faza zilei de marti, dupa ce l-a lovit cu o minge pe Manolo Santana, directorul turneului patronat de Ion Tiriac. continuă pe Hotnews

Marius Copil a fost invins de Andy Murray, dar intra in premiera in Top 100

Marius Copil, beneficiar al unui wild-card si locul 104 ATP, a fost invins de britanicul Andy Murray, liderul ierarhiei mondiale, in turul doi la Madrid Open, turneu de 1. 000 de puncte.

ATP Madrid: Marius Copil, invins de Andy Murray in turul doi

Marius Copil, beneficiar al unui wild-card si locul 104 ATP, a fost eliminat de britanicul Andy Murray, liderul ierarhiei mondiale, in turul doi al turneului Masters de la Madrid. Murray s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3, dupa o ora si 24 de minute.

Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor evolua marti

Simona Halep, Irina-Camelia Begu si Sorana Cirstea vor juca marti in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Simona si Irina vor avea chiar doua meciuri in aceeasi zi, cele doua urmand sa faca pereche si pe tabloul de dublu. Avem un reprezentant si in competitia masculina de simplu: Marius Copil se va duela cu Andy Murray, liderul ierarhiei ATP.

ATP Madrid: Marius Copil, victorie dramatica impotriva lui Guillermo Garcia-Lopez - Duel cu Andy Murray in turul doi

Marius Copil 104 ATP) a avut parte de un meci dramatic impotriva lui Guillermo Garcia-Lopez 124 ATP), jucatorul nostru impunandu-se cu 11-9 in tiebreak-ul din setul decisiv.

Marius Copil joaca la simplu, in turneul de la Madrid. Programul de azi al jucatoarelor din Romania

Marius Copil joaca, luni, in primul tur al probei de simplu de pe tabloul masculin de la Madrid Open, tot in primul tur, dar la dublu, urmand sa evolueze si Florin Mergea.

VIDEO Imaginea zilei dupa victoria lui Macron: o fetita striga Vive la France catarata pe un lampadar

O fetita catarata pe un lampadar din Paris care striga din toata inima Vive la France in timp ce agita drapelul national e imaginea zilei din Franta. O zi in care Emmanuel Macron a devenit cel mai tanar presedinte al republicii, dupa o victorie clara in fata lui Marine Le Pen.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )