Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO. Un FENOMEN SPECTACULOS, vizibil din Romania, are loc ACUM

Antena3 Antena3,
VIDEO. Un FENOMEN SPECTACULOS, vizibil din Romania, are loc ACUM

Un fenomen astronomic spectaculos are loc in aceasta seara: o conjunctie intre planetele Venus si Jupiter, arata iflscience. com. Pe parcursul acestei luni, Venus si Jupiter s-au apropiat, iar distanta. continuă pe Antena3

Un FENOMEN SPECTACULOS, vizibil din Romania, are loc ACUM

Un fenomen astronomic spectaculos are loc in aceasta seara: o conjunctie intre planetele Venus si Jupiter, arata iflscience. com. Pe parcursul acestei luni, Venus si Jupiter s-au apropiat, iar distanta.

Alcatel-Lucent Romania are un nou director general in persoana francezului Raoul Ros

Producatorul de echipamente telecom Alcatel-Lucent Romania are un nou director general in persoana lui Raoul Ros care a mai ocupat aceasta functie timp de trei ani, intre 2009 si 2012. Raul Ros il inlocuieste pe Eugen Serbanescu. Compania care a fost recent cumparata de Nokia are aproape 1. 500 de angajati in tara, peste 90% dintre ei fiind la Timisoara.

Clasamentul WTA inainte de Wimbledon: Simona Halep, locul 3 - Romania are 5 sportive in TOP 100

Simona Halep va incepe turneul de Grand Slam de la Wimbledon de pe locul 3, jucatoarea noastra fiind devansata doar de Serena Williams 1) si Petra Kvitova 2). In TOP 100, Romania are cinci jucatoare: Simona Halep 3), Irina Begu 31), Monica Niculescu 48), Alexandra Dulgheru 60) si Andreea Mitu 71).

UNPR va semna luni un acord de colaborare cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania

Presedintele UNPR Gabriel Oprea va semna luni, 29 iunie, ora 11. 00, un Acord de colaborare cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania, potrivit stiripesurse. ro. Evenimentul va avea loc a sediul partidului.

Gabriel Oprea, despre semnarea acordului cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania: Politica trebuie sa fie despre principii

UNPR a semnat luni un acord de colaborare cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania. Gabriel Oprea a declarat, la sediul UNPR, ca am semnat acest acord de colaborare, mai ales ca UNPR si FNPR suntem.

Operatorii telecom din Romania, obligati sa-ti prezinte corect ofertele si contractul

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM)le impune operatorilor telecom din Romania sa fie mai transparenti in prezentarea ofertelor. Decizia ANCOM urmareste sa permita utilizatorilor sa faca alegeri bine informate, in cunostinta de cauza si sa aleaga ofertele cele mai bune. in prezent, operatorii telecom din Romania si din alte tari nu mai vand [] Operatorii telecom din Romania, obligati sa-ti prezinte corect ofertele si contractul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vedetele din Romania, bucuroase de legalizarea casatoriei gay in America

Vedetele din Romania sunt bucuroase de legalizarea casatoriei gay in America. Alexandra Stan, Andreea Balan si Delia Matache au transmis, fiecare in stilul ei, mesaje de sustinere a deciziei Curtii Supreme a Statelor Unite. Iata cum.

Ghid pentru cele 143 de crame din Romania

Daca ar fi sa va faceti bagajele si sa plecati intr-un tur al cramelor din tara noastra, aveti cel mai bun ghid in cartea recent lansata la Ministerul Agriculturii. Descoperiti astfel amploarea unei adevarate industrii in Cramele din Romania, fiind prezentate 143 de locuri, cu oamenii si istoria lor.

Gerea a participat la lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din Romania

Ministrul Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, Andrei Dominic Gerea, a participat astazi, impreuna cu Secretarul de Stat MEIMMMA, Ana Ionescu, la lansarea versiunii in limba romana a Cartei Albe a IMM-urilor din Romania, editia a XIII-a.

Piata de servicii de tip cloud computing din Romania va creste cu 20% in 2015

Valoarea pietei de servicii de tip cloud computing din Romania va depasi 150 de milioane de euro pana in 2017, in conditiile in care companiile si institutiile publice constientizeaza necesitatea acestora si incep sa le implementeze, arata Euroweb, care estimeaza pentru 2015 un avans de 20% a industriei locale de servicii de tip cloud.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )