Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vedetele din Romania, bucuroase de legalizarea casatoriei gay in America

ADPM ADPM,
Vedetele din Romania, bucuroase de legalizarea casatoriei gay in America

Vedetele din Romania sunt bucuroase de legalizarea casatoriei gay in America. Alexandra Stan, Andreea Balan si Delia Matache au transmis, fiecare in stilul ei, mesaje de sustinere a deciziei Curtii Supreme a Statelor Unite. Iata cum. continuă pe ADPM

Primarul Robert Negoita a fost ales presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost ales astazi in functia de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania.

Cea mai mare retea infractionala de importuri in regim cargo din Romania, destructurata

ACTUALIZARE 13:48 Politistii au efectuat astazi 86 de perchezitii, in Bucuresti, Ilfov si Constanta, care au vizat un grup infractional care ar fi creat una dintre cele mai mari retele de importuri in regim cargo din Romania.

El a creat cea mai mare companie de software pentru turism din Romania. Nici macar nu are oameni de vanzari

Toate agentiile mari de turism din Romania folosesc softurile create de compania lui. Pana acum nu a avut oameni de vanzari pe Romania si pana in urma cu cateva luni nici nu a aparut in presa. O companie care a crescut mult ramanand insa discreta. Iar,.

Robert Negoita este noul presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, este noul presedinte al Asociatiei Muncipiilor din Romania AMR), inlocuindu-l pe fostul primar al Pitestiului Tudor Pendiuc.

Robert Negoita a fost ales presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, a fost ales vineri in functia de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, dupa ce anterior fusese vicepresedinte al acesteia. Negoita spune ca.

Primul manual de discurs public din Romania

Primul manual de discurs public din Romania pentru gimnaziu si liceu, bazat pe curricula creata de Amalia Sterescu, profesionist in domeniu, va fi tiparit la finalul lunii iulie. Antreprenoarea vrea sa caute sprijinul ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru introducerea oratoriei ca optional in anul scolar 2016-2017.

Premiera in lumea medicala din Romania: Un rinichi a avut trei proprietari si a salvat doua vieti in decurs de doar doua luni

Zilele acestea, la Oradea, a avut loc prelevarea unui rinichi ce fusese transplantat in primavara acestui an, ceea ce a reprezentat o premiera in lumea medicala din Romania, scrie Adevarul. Un bihorean de 37 de.

Autostrazile din Romania au ramas fara garduri de protectie, iar riscul de accidente este crescut

Autostrazile din Romania au ramas fara garduri de protectie, astfel ca accidente pot avea loc oricand. in cele mai multe zone, gardurile au fost furate, dar exista si unele portiuni care s-au deschis traficul.

Scene de groaza pe o sosea din Romania. Autocar suspendat pe marginea prapastiei

Un autocar cu 39 de pasageri la bord a ramas suspendat pe marginea prapastiei dupa ce partea din spate a mijlocului de transport a parasit partea carosabila, scrie opiniatimisoarei. ro. Pasagerii au trecut prin.

Drumurile din Romania arata ca dupa bombardament. CNADNR recunoaste: Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este EXPIRATA

Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este expirata. O recunosc chiar oficialii Companiei Nationale de Drumuri, dar vestile proaste nu se opresc aici. Autoritatile nu au banii necesari pentru a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )