Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Finala reclamelor la Super Bowl: cele mai bune clipuri din tehnologie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Finala reclamelor la Super Bowl: cele mai bune clipuri din tehnologie

Finala Campionatului American de Fotbal nu este doar un spectacol al sportului, ci si unul al publicitatii. Brandurile se bat pe minutele de pauza, iar nici firmele din tehnologie nu au stat deoparte. continuă pe Adevărul

Cele mai bune roluri ale lui Leonardo DiCaprio

Ultimul rol al lui Leonardo DiCaprio, excentricul Jordan Belfort, agent de brocheraj la Stratton Oakmont care a produs pagube de milioane de dolari americanilor simpli, dar si bursei de pe Wall Street, a adus in discutie o tema mai vechea abordata atat de fani, cat si de criticii de film: talentul deosebit al actorului care de mai bine de doua decenii depune o munca impresionanta si, totusi, nu reuseste sa cucereasca un Premiu Oscar.

Cele mai bune sfaturi pentru o inima sanatoasa

Desi exista factori de risc pentru sanatatea inimii asupra carora nu avem niciun control, cum ar fi genetica, exista anumite lucruri pe care putem sa le facem. O inima sanatoasa se mentine asa cu ajutorul unei diete sanatoase, prin exercitii fizice, prin renuntarea la fumat si mentinerea unei greutati corporale sanatoase.

Sfaturi de la bucatari de top. Cum sa prepari cele mai bune fripturi

O friptura delicioasa de porc trebuie sa fie bine rumenita, dar in acelasi timp suculenta si moale, sa se topeasca in gura. Bineinteles, exista mici secrete pe care bucatarii priceputi le-au descoperit in anii de practica si pe care le puteti afla si dumneavoastra, in cazul in care nu sunteti deja experti intr-ale gratarului.

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

Cele mai bune show-uri din pauza Super Bowl: armonia Regelui pop, solidaritatea trupei U2 si defectiunea suferita de Janet Jackson

Cea de-a 48-a finala a campionatului de fotbal american, NFL, isi va desemna in aceasta noapte, de la ora 1:30, ora Romaniei, marea campioana. Seattle Seahawks si Denver Broncos se vor duela pentru marele trofeu, dar pe langa spectacolul fotbalistic, show-ul muzical din pauza meciului atrage, de foarte mult timp, cat mai multe priviri. Nume precum Michael Jackson, Prince, U2 sau Janet Jackson au urcat, de-a lungul timpului, pe scena.

Cele mai bune showuri din pauza Super Bowl: armonia regelui pop, solidaritatea trupei U2 si defectiunea suferita de Janet Jackson

Cea de-a 48-a finala a campionatului de fotbal american, NFL, isi va desemna in aceasta noapte, de la ora 1. 30, ora Romaniei, marea campioana. Seattle Seahawks si Denver Broncos se vor duela pentru marele trofeu, dar pe langa spectacolul fotbalistic, showul muzical din pauza meciului atrage, de foarte mult timp, cat mai multe priviri. Nume precum Michael Jackson, Prince, U2 sau Janet Jackson au urcat, de-a lungul timpului, pe scena.

Cele mai bune dobanzi la depozitele in lei: bancile unde mai poti primi peste 4%

Dobanzile in lei la depozite au inceput sa coboare puternic inca de acum un an, bancile fiind fortate de politica monetara practicata de BNR sa isi ajusteze dobanzile acordate deponentilor. Totusi, bancile nou intrate pe piata si cele de talie mai mica.

Premiera in Super Bowl: Campioana Americii este Seattle Seahawks.

Echipa Seattle Seahawks a castigat pentru prima data in istoria sa finala ligii profesioniste de fotbal american NFL). Seahawks a cucerit titlul dupa ce a invins, in finala cunoscuta sub numele de Super Bowl, echipa Denver Broncos, cu scorul de 43-8. Denver Broncos a castigat de doua ori titlul in SUA si desi a avut cea mai buna ofensiva din intregul campionat de aceasta data, in finala de la East Rutherford, nu s-a mai putut impune din nou. Noii campioni ai SUA, Seahawks, au avut cea mai .

Super Bowl, un show de sute de milioane de dolari. Toata America e conectata la finala campionatului de fotbal american

In aceasta noapte, la ora 1. 30, ora Romaniei, suburbia New Jersey din New York va gazdui Super Bowl-ul american, cel mai urmarit eveniment sportiv al anului din America. Evenimentul va fi transmis in Romania de Sport 1.

Echipa Seattle Seahawks obtine prima sa victorie in Super Bowl

Echipa Seattle Seahawks a castigat pentru prima oara in istoria sa marea finala a Ligii profesioniste de fotbal american NFL), Super Bowl, informeaza AFP. Ea a invins cu scorul de 43-8 22-0) formatia Denver Bron.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )