Libnet.ro
UNICEF

22:45

Milano, doua zile o punte intre Europa si Asia

România Liberă România Liberă,
Milano, doua zile o punte intre Europa si Asia

In orasul din nordul Italiei, Milano, timp de doua zile are loc reuniunea Europa-Asia sau ASEM, care combina Lumea Veche si principale tari din Est si la care participa delegatii din peste 50 de tari care vor aborda cooperarea economica si schimburile comerciale. Subiectul principal din acest an este Ucraina, desi nu este membru al organizatiei, si summitul va fi ocazia unei intalniri intre presedintele rus si omologul sau ucrainean, vineri dimineata, in prezenta principalilor lideri europeni. continuă pe România Liberă

Criza ucraineana eclipseaza summitul Europa-Asia

Vladimir Putin este considerat vedeta Summitului Europa-Asia care incepe joi la Milano, in Italia, unde presedintele rus si omologul sau ucrainean Petro Porosenko urmeaza sa se intalneasca vineri dimineata, in prezenta principalilior lideri europeni, relateaza AFP.

Meteo. Doua zile cu vreme calda. Din 16 octombrie vin ploile. Prognoza pana pe 26 noiembrie

Meteorologii aratca ca vreme va fi calda, cu temperaturi cuprinste intre 18 si 27 de grade Celsius, in primele doua zile ale acestei saptamani, insa din jurul datei de 16 octombrie vin ploile, iar temperaturile vor fi in scadere. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani.

FOTO Ce s-a mancat pe Titanic cu doua zile inainte de naufragiu

Meniul care dezvaluie felurile de mancare servite pasagerilor de la clasa I cu doar doua zile inainte ca Titanicul sa se scufunde ar putea fi vandut cu 110. 000 de dolari la o licitatie care va avea loc la 18 octombrie.

Milano: Doua femei din Ucraina au manifestat impotriva lui Putin

Opriti baia de sange din Ucraina, au strigat cele doua activiste cu sanii goi, dupa care s-au stropit cu vin rosu in fata Domului din Milano.

VIDEO FOTO. Milano: Doua femei din Ucraina au manifestat impotriva lui Putin

Opriti baia de sange din Ucraina, au strigat cele doua activiste cu sanii goi, dupa care s-au stropit cu vin rosu in fata Domului din Milano.

FOTO Mii de credinciosi braileni au participat la hramul bisericii Sf. Cuvioasa Paraschiva, lacas de cult sfintit in urma cu doar doua zile de iPS Casian

Mii de credinciosi braileni au mers astazi la biserica Sf. Cuvioasa Paraschiva pentru a se inchina la icoana sfintei, asezata la intrarea in noul lacas de cult de pe Str. Mihai Bravu. De altfel, de cateva zile, aici este un adevarat pelerinaj, care a inceput duminica, 12 octombrie, cand foarte multi braileni au participat la slujba de sfintire a acestei biserici refacute din temelii, dupa ce a fost dinamitata de comunisti, acum 50 de ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )