Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO FOTO Oraselul lui Mos Craciun a fost inaugurat cu focuri de artificii

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Oraselul lui Mos Craciun a fost inaugurat cu focuri de artificii

Artificiile au luminat cerul deasupra Oraselului lui Mos Craciun, un targ amenajat in zona Stadionului Michael Klein din Hunedoara. La festivitati au participat cateva sute de oameni, invitati de primarie la concerte si la focurile de artificii. continuă pe Adevărul

Carti de povesti pentru copiii care au nevoie de ajutor. Primaria Capitalei a lansat campania umanitara Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun

Vineri, Primaria Capitalei, prin Creart, in parteneriat cu Asociatia SOS Satele Copiilor a lansat Campania umanitara Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun.

VIDEO FOTO Parang are telescaun sfintit. Cel mai modern telescaun din Valea Jiului a fost inaugurat

Statiunea Parang din Valea Jiului a fost dotata cu un telescaun nou, in care au fost investiti circa 20 de milioane de lei. Proiectul noului telescaun dateaza din 2008, iar astazi a fost instalatia moderna a fost inaugurata.

VIDEO Statiunea Parang are telescaun sfintit. Cel mai modern telescaun din Valea Jiului a fost inaugurat

Statiunea Parang din Valea Jiului a fost dotata cu un telescaun nou, in care au fost investiti circa 20 de milioane de lei. Proiectul noului telescaun dateaza din 2008, iar astazi a fost instalatia moderna a fost inaugurata.

La UTM a fost inaugurat un centru modern de cercetari in vinificatie

Catedra de Enologie a Universitatii Tehnice din Moldova fost dotata cu echipament de ultima generatie ce va permite cresterea instruirii viitorilor vinificatori. De asemenea, studentii vor face ore deja in laboratoare renovate, care sunt echipate cu mobilier corespunzator.

VIDEO FOTO Piata Unirii poarta straie de iarna. Au fost aprinse luminile Devei

Luminile de sarbatoare au fost inaugurate in aceasta seara in centrul istoric al municipiului Deva. Aici, in perioada sarbatorilor de iarna va functiona un targ de produse traditionale, iar hunedorenii vor putea asista la concerte in aproape fiecare seara din decembrie.

VIDEO FOTO. Black Friday 2014: Peste 40 de milioane de lei prin Profitshare

Clientii asteptau cu sufletul la gura reducerile masive de Black Friday anuntate de magazinele online. Cu sufletul la gura stateau si membrii retelei de marketing afiliat Profitshare, care in 72 de ore au fost partasi la generarea unui volum ametitor de vanzari pentru magazinele partenere: aproape 40. 000 lei! La mijlocul lunii octombrie echipa Profitshare punea la punct Olimpiada Afiliatilor, un concurs gandit sa-si mobilizeze colaboratorii si sa-i motiveze sa-si adapteze strategiile de promovare pentru a atinge estimarile de vanzari in cele 2 saptamani de Black Friday. in mod surprinzator, chiar si cele mai optimiste asteptari au fost depasite inca din prima zi, iar recordurile pentru rezultatele in afiliere au fost puse la pamant unul cate unul in cel mai rasunator Black Friday din afiliere de pana acum! .

VIDEO FOTO Sarbatoare in Hunedoara: sute de oameni au participat la parada

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita in strada de hunedoreni. Sute de oameni au participat la parada de pe strazile orasului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )