Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO/FOTOGALERIE BMW Seria 7 a ajuns la a sasea generatie. Informatii complete despre berlina premium germana

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE BMW Seria 7 a ajuns la a sasea generatie. Informatii complete despre berlina premium germana

A sasea generatie a limuzinei BMW Seria 7, varful de gama al marcii premium germane BMW, vine cu tehnologii de recunoastere a gesturilor soferului, sistem de parcare prin telecomanda cheie) si o caroserie care imprumuta tehnologie de la modelele BMW i, avand o constructie hibrida, aluminiu cu CFRP plastic ranforsat cu fibra de carbon, Carbon Fiber Reinforced Plastics), a anuntat BMW. continuă pe Hotnews

VIDEO/FOTOGALERIE BMW Seria 7 a ajuns la a sasea generatie. Informatii complete despre limuzina premium germana

A sasea generatie a limuzinei BMW Seria 7, varful de gama al marcii premium germane BMW, vine cu tehnologii de recunoastere a gesturilor soferului, sistem de parcare prin telecomanda cheie) si o caroserie care imprumuta tehnologie de la modelele BMW i, avand o constructie hibrida, aluminiu cu CFRP plastic ranforsat cu fibra de carbon, Carbon Fiber Reinforced Plastics), a anuntat BMW.

GALERIE FOTO. NOUL BMW Seria 7, in premiera mondiala. Cum arata noua limuzina germana

Noul BMW Seria 7 a fost lansat, miercuri, in premiera mondiala. Cea mai mare masina din portofoliul BMW a ajuns la cea de a cincea generatie.

FOTO. Primele imagini cu NOUL BMW Seria 7, inaintea lansarii in premiera mondiala

Cea mai mare masina din portofoliul BMW a ajuns la cea de a cincea generatie. Cu toate ca lansarea mondiala, programata pentru miercuri, inca nu a inceput, primele imagini au fost scapate deja pe internet.

VIDEO/FOTOGALERIE Cum a fost la BMW Fest 2015, unde pilotii Claudiu David si Chris Pfeiffer au incins atmosfera

BMW Fest 2015 a strans, in zilele de 30 si 31 mai sambata si duminica), pasionati ai marcii BMW din Romania si chiar de peste hotare, importatorul a adus hibridul sport hibrid BMW i8 sa-l prezinte publicului, iar pilotii Claudiu David si Chriss Pfeiffer au incins atmosfera si anvelopele. Iata rezumatul video al festivalului dedicat BMW, drift-urilor si spectacolului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )