Libnet.ro
UNICEF

15:01

VIDEO: Google modifica algoritmul de cautari, site-urile cu versiuni pentru mobil vor avea prioritate

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Google modifica algoritmul de cautari, site-urile cu versiuni pentru mobil vor avea prioritate

Google va actualiza algoritmul utilizat pentru afisarea rezultatelor cautarilor efectuate de utilizatori pe dispozitivele mobile, lucru care va influenta ordinea de afisare a site-urilor, avand prioritate cele cu versiuni pentru telefoane mobile si tablete, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Google schimba algoritmul de afisare a rezultatelor cautarilor de pe dispozitive mobile. Prioritate vor avea site-urile care au versiuni dedicate telefoanelor si tabletelor

Google va actualiza, marti, algoritmul utilizat pentru afisarea rezultatelor cautarilor efectuate de utilizatori pe dispozitivele mobile, lucru care va influenta ordinea de afisare a site-urilor, avand prioritate.

Google schimba algoritmul de afisare a rezultatelor cautarilor de pe dispozitive mobile. Site-urile care au versiuni pentru mobil, favorizate

Google actualizeaza marti algoritmul utilizat pentru afisarea rezultatelor cautarilor efectuate de utilizatori pe dispozitivele mobile. Aceasta modificare va influenta ordinea de afisare a site-urilor, avand.

Google face schimbari majore in algoritmii de cautare si va defavoriza site-urile care nu sunt adaptate pentru mobil

Google va aplica din 21 aprilie o schimbare importanta in algoritmii de cautare, dand prioritate site-urilor adaptate pentru mobil in rezultatele afisate dupa o cautare online. In conditiile in care 60% din trafic e realizat de pe smartphone si tableta, Google vrea sa determine tot mai multe site-uri sa lanseze versiuni adaptate acestor dispozitive. Relatand subiectul, Business Insider scrie ca foarte multe companii mici vor fi dezavantajate, insa si unele companii foarte mari au site-uri neadaptate pentru mobil. Trebuie spus ca Google a anuntat inca din februarie informatii despre schimbare, dand si date despre ce lucruri trebuie modificate.

Cea mai mare schimbare a Google din ultimii ani

Google va face una dintre cele mai mari schimbari la motorul sau de cautare zilele acestea, pentru ca va favoriza in cautari site-urile optimizate pentru mobil. Astfel, site-urile trebuie sa aiba un design potrivit pentru ecranele mici.

Alerta in eCommerce: Mari jucatori din online inca nu au site-urile mobile friendly. Cine e pe lista neagra

Ro semnala inca din august 2014 ca va deveni extrem de important ca site-ul tau sa devina mobile friendly insa, la acea data, prea putine proiecte majore romanesti pareau sa ia in serios acest lucru. Marti, Google va implementa un nou.

VIDEO: Google a lansat serviciul Find My Phone pentru desktop si laptop

Google a lansat serviciul find my phone valabil doar pentru dispozitivele care opereaza pe Android 2. 3 Ice Cream Sandwich, 4. 2 Jelly Bean, 4. 4 KitKat si 5. 1 Lollipop, informeaza Wall Street Journal. Practic, orice persoana care se trezeste ca telefonul a fost furat sau pierdut, pentru a-l identifica e suficient sa scrie find my phone in campul de cautare din Google.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )