Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Halep, primele declaratii dupa ce a devenit campioana la Wimbledon: Cum si-a catalogat prestatia din finala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Halep, primele declaratii dupa ce a devenit campioana la Wimbledon: Cum si-a catalogat prestatia din finala

Simona Halep a avut o evolutie splendida in duelul cu Serena Williams, castigand proba feminina de o maniera impresionanta: 6-2, 6-2!. continuă pe Adevărul

Simona Halep, primele declaratii dupa castigarea titlului la Wimbledon

Aflata pentru prima data in finala de la Wimbledon, Simona Halep a invins-o pe Serena Williams in mai putin de o ora pentru primul titlu pe iarba londoneza si al doilea trofeu major din cariera, dupa Roland Garros in 2018.

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon: inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon in fata Serenei Williams in doua seturi. inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani. Sunt.

VIDEO Halep, ce imagine fabuloasa: Momentul in care Simona a ridicat trofeul de la Wimbledon deasupra capului

Simona Halep a fost rasplatita dupa doua saptamani in care a jucat uluitor, depasind toate asteptarile la All-England Club.

VIDEO Halep, in culmea fericirii: Cum a reactionat Simona dupa punctul care i-a adus primul trofeu Wimbledon

Simona Halep 7 WTA) a facut un meci formidaibl si a spulberat-o pe Serena Williams 10 WTA) in doar 58 de minute: 6-2, 6-2.

VIDEO Halep si-a castigat locul in istoria turneului de la Wimbledon: Cum i-a fost adaugat numele pe lista campioanelor

Simona Halep le-a oferit romanilor o zi de vis si a triumfat la Wimbledon 2019 la capatul unui meci in care nu i-a dat nicio sansa Serenei Williams.

VIDEO Halep se intoarce in tara: Simona a anuntat cand va reveni acasa si a explicat de ce nu se grabeste

Simona Halep e asteptata de o tara intreaga, dupa victoria ei formidabila la Wimbledon, acolo unde a scris istorie.

Klaus Iohanis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa.

Klaus Iohannis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )