Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO. Imagini nemaivazute, dupa cutremurul din 1977

Antena3 Antena3,
VIDEO. Imagini nemaivazute, dupa cutremurul din 1977

Imagini cutremuratoare au fost facute publice de catre agentia internationala de stiri Associated Press. Arhiva AP este acum publica pe canalul Youtube. Sunt peste un milion si jumatate de. continuă pe Antena3

VIDEO. Imagini HD nemaivazute, cu explozia unei bombe nucleare

Bombele nucleare nu mai au nevoie de prezentare, avem deja cazuri istorice care nu trebuie repetate. Dar daca pana acum am vazut doar o serie de inregistrari, mai mult sau mai putin clare, cu astfel de explozii,.

VIDEO Gafa a lui Jeb Bush, la o zi dupa masacrul din Oregon. Republicanul a spus ca se mai intampla

La o zi dupa masacrul de la colegiul american din Oregon, republicanul Jeb Bush, ce incearca sa obtina nominalizarea partidului pentru a intra in cursa pentru Casa Alba anul viitor a spus ca se mai intampla, dar asta nu inseamna ca reglementarile privind posesia armelor ar trebui inasprite, scrie politico. com.

LIVE VIDEO UPDATESustinatorii partidelor pro-ruse din Republica Moldova au ocupat cu corturi cel mai important bulevard din Chisinau / Primarul Chisinaului:Protestul este organizat de Moscova, prin marionetele sale de la Balti si Chisinau / Maine este pr

Noapte agitata in perimetrul din fata Parlamentului de la Chisinau, scrie Unimedia, care informeaza ca liderii pro-rusi Igor Dodon si Renato Usatii au dat start asa-numitului plan B, cerandu-le sustinatorilor lor sa ocupe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, cea mai importanta artera din capitala Republicii Moldova. Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, spune ca protestul este ilegal si este organizat de Moscova, prin marionetele sale de la Balti si Chisinau. Maine este programat inca un protest de amploare al Platformei Dreptate si Adevar, care tine manifestatii in centrul Chisinaului de mai multe saptamani.

Situatie incredibila dupa ploile din ultima perioada. 600 de persoane au disparut subit

Peste 600 de persoane sunt date disparute dupa o alunecare de teren intr-o suburbie a capitalei statului Guatemala, au anuntat oficialitatile locale pentru situatii de urgenta citate de agentiile de presa.

Fostul procuror Emilian Eva, depresiv, dupa plecarea din DNA: A vandut tablouri ca TERAPIE

Fostul procuror Emilian Eva, trimis marti in judecata, le-a povestit procurorilor anticoruptie ca, dupa ce a plecat din DNA a cazut in depresie si a facut terapie prin vanzarea de tablouri obtinute ilicit, potrivit rechizitoriului procurorilor DNA.

Dragnea, dupa decizia din CEx: Mi-as fi dorit competitie

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus ca, din pacate, a ajuns singurul candidat la sefia PSD, desi el si-ar fi dorit sa existe competitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2784 seconds )