Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Imagini cu operatiunea de capturare a lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini cu operatiunea de capturare a lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa

Postul francez de televiziune iTELE a dat publicitatii imagini care surprind capturarea lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa si suspectul numarul 1 in atentatele teroriste de la Paris, vinerea trecuta, in urma unui raid al politiei belgiene in cartierul bruxellez Molenbeek. continuă pe Hotnews

VIDEO: Imagini exclusive cu capturarea teroristului Salah Abdeslam

Postul francez ITELE a difuzat o noua inregistrare cu momentul capturarii teroristului Salah Abdeslam, acuzat pentru atentatele din luna noiembrie, de la Paris, soldate cu 130 de morti, printre care si doi romani.

Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din lume dupa atentatele de la Paris, arestat dupa un schimb de focuri la Bruxelles

Islamistul Salah Abdeslam, cautat pentru implicarea in atentatele de la Paris, a fost ranit in cursul unei operatiuni a politiei in Bruxelles, afirma surse citate de publicatia La Libre Belgique.

Salah Abdeslam a fost sprijinit de prieteni si rude, nu de jihadistii, in cele patru luni de urmarire generala. Pizza l-a dat de gol VIDEO

Teroristul Salah Abdeslam a fost ajutat sa scape de capturare de catre prieteni si rude din Bruxelles, in cele patru luni in care a fost dat sub urmarire generala in statele europene, mai degraba decat de jihadistii Statului Islamic, desi autoritatile se temeau ca gruparea islamica ar fi putut sa-l duca in Siria, Turcia sau Maroc, transmite Reuters. Primarul Parisului arata cu degetul spre cartierul Molenbeek din capitala Belgiei.

FOTO+VIDEO. Raiduri ale politiei in cartierul Molenbeek din Bruxelles. Cel mai vanat terorist din lume, Salah Abdeslam, prins

30: Salah Abdeslam a fost prins, au confimat Parchetul si un secretar de stat belgian. De asemenea, alte doua persoane sunt inca baricadate intr-o casa incercuita de politie in cartierul Molenbeek din Bruxelles.

Imagini de la capturarea islamistului Salah Abdeslam

Islamistul Salah Abdeslam, cautat pentru implicarea in atentatele de la Paris, a fost arestat in cursul unei operatiuni a politiei la Bruxelles, anunta presa franceza. Amprentele digitale ale lui.

Teroristul Salah Abdeslam a beneficiat de sprijinul familiilor si rudelor, pe perioada in care a fost dat in urmarire generala

Teroristul Salah Abdeslam a fost sprijinit de rudele si de prietenii din Bruxelles, mai degraba decat de jihadistii gruparii Stat Islamic, in cele patru luni in care a fost dat in urmarire general in statele europene.

Salah Abdeslam planuia noi actiuni de la Bruxelles, afirma ministrul belgian de Externe

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, din noiembrie, le-a spus anchetatorilor ca planuia sa reinceapa ceva de la Bruxelles, a declarat duminica ministrul belgian de Externe Didier Reynders, relateaza AFP online.

Suspectul-cheie in atacurile de la Paris, Salah Abdeslam, planuia alte atentate

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, din noiembrie, le-a spus anchetatorilor ca planuia sa reinceapa ceva de la Bruxelles, a declarat duminica ministrul belgian de Externe Didier Reynders, relateaza AP online, citat de Mediafax.

Avocatul teroristului Salah Abdeslam il va da in judecata pe procurorul Parisului pentru divulgare de informatii confidentiale

Sven Mary, avocatul suspectului-cheie in atentatele de la Paris Salah Abdeslam, va depune luni plangere impotriva procurorului Parisului, Francois Molins, pentru incalcarea secretului de instructie, a relatat duminica presa belgiana, citata de AFP.

Salah Abdeslam le-a spus anchetatorilor belgieni ca voia sa se detoneze la Stade de France

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, le-a spus sambata anchetatorilor belgieni ca a planuit sa se detoneze pe 13 noiembrie la Stade de France, dar ca s-a razgandit, a declarat procurorul Parisului, relateaza Reuters online.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )