Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Imagini spectaculoase din timpul unei operatii pe creier, realizata in 1973, la Timisoara. Pacientul este treaz si coopereaza cu medicii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini spectaculoase din timpul unei operatii pe creier, realizata in 1973, la Timisoara. Pacientul este treaz si coopereaza cu medicii

In urma cu 40 de ani, profesorul Vasile Miclaus realiza, la Timisoara, in premiera nationala, o operatie pe creier cu dispozitive inventate de el. continuă pe Adevărul

VIDEO Imagini spectaculoase din timpul unei operatii pe creier, realizata in 1973, la Timisoara. Pacientul era treaz si coopera cu medicii

In urma cu 40 de ani, profesorul Vasile Miclaus realiza, la Timisoara, in premiera nationala, o operatie pe creier cu dispozitive inventate de el.

Lufthansa a anulat 750 de curse programate miercuri, din cauza unei greve a pilotilor

Operatorul aerian german Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri, circa jumatate din total, din cauza unei greve anuntate de piloti, disputa legata de beneficiile pentru pensionarea anticipata si planurile de suplimentare a curselor low-cost urmand sa afecteze 80. 000 de pasageri.

Olanda blocheaza intrarea Romaniei in Schengen din cauza unei datorii pe care Guvernul refuza sa o plateasca

Olandezii blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen din cauza unei epave. Nava Rostock a fost scoasa la suprafata de zece ani de catre o companie olandeza. Romania, care a pierdut procesul cu.

Curaj extrem. Imagini spectaculoase cu un tanar care se plimba cu bicicleta pe o stanca din Arizona

O inregistrare video cu un biciclist care merge pe o stanca, in Statele Unite, face furori pe internet. Biciclistul e un tanar de 30 de ani din Polonia, amator de sporturi extreme. Cu mult curaj el s-a avantat cu.

IMAGINI spectaculoase: Filmare realizata cu o drona in interiorul celei mai mari pesteri din lume

Pestera Hang Son Doong din Vietnam este cea mai mare din lume, cu o lungime de peste 8,85 de kilometri, si are propria jungla si un rau care o strabate. Formatiunea carstica este atat de mare incat aici ar.

Imagini impresionante din Hunedoara. Un caine parasit intr-o galerie a unei mine a fost salvat

Misiune spectaculoasa de salvare a unui caine dintr-o galerie a unei mine parasite din Hunedoara. Actiunea s-a desfasurat in apropierea orasului Brad, dupa ce animalul a cazut intr-o gura de aerisire.

Faze tari: Orasul pierdut al Atlantidei a fost descoperit dupa 2.000 de ani, pe uscat, de un specialist IT; Un politist din Buzau a decedat in timpul unei partide de amor cu amanta! Reactia sotiei a fost uluitoare; Experiment sexual ciudat in SUA. O feme

Operatiunea Mutatul cuibului de barza - 2. Pasarea s-a intors la cuibul distrus din ordinul ministrului. Barza din Schitu Golesti, ajunsa celebra dupa ce cuibul i-a fost mutat prin ordin de ministru. Creatura ciudata gasita in Malaezia. L-au confundat cu Gollum sau Chupacabra, insa adevarul este unul trist. Localnicii au crezut ca au dat peste Gollum sau Chupacabra, insa ciudata creatura gasita.

Lufthansa a anulat 750 de curse, din cauza unei greve a pilotilor

Opt curse aeriene Lufthansa de la Bucuresti spre Munchen si Frankfurt, precum si cele retur au fost anulate, miercuri, din cauza grevei pilotilor. In total, au fost anulate 750 de curse ale companiei Lufthansa in lume.

VIDEO: Niciun smartphone din lume nu mai e protejat din cauza unui gadget numit Black Box

Smartphone-urile din lumea intreaga au de astazi o noua amenintare cu privire la securitatea si integritatea datelor. Motivul? Pe piata neagra a inceput sa circule un gadget care sparge codul PIN al oricari smartphone in mod automat. Pretul unui astfel de gadget nu este foarte mare si foloseste un sistem simplu de decriptare, potrivit intego. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1998 seconds )