Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lufthansa a anulat 750 de curse programate miercuri, din cauza unei greve a pilotilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lufthansa a anulat 750 de curse programate miercuri, din cauza unei greve a pilotilor

Operatorul aerian german Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri, circa jumatate din total, din cauza unei greve anuntate de piloti, disputa legata de beneficiile pentru pensionarea anticipata si planurile de suplimentare a curselor low-cost urmand sa afecteze 80. 000 de pasageri. continuă pe Ziarul Bursa

Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri. Care este motivul

Operatorul aerian german Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri, circa jumatate din total, din cauza unei greve anuntate de piloti, informeaza Mediafax. Disputa legata de beneficiile pentru pensionarea anticipata si planurile de suplimentare a curselor low-cost va afecta 80. 000 de pasageri.

SUA: Un avion a aterizat de urgenta, din cauza unui pasager violent

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenta pe Aeroportul Dulles, din Washington, din cauza unor probleme cauzate de o persoana aflata la bord, informeaza New York Daily News, citat de Mediafax.

Olanda blocheaza intrarea Romaniei in Schengen din cauza unei datorii pe care Guvernul refuza sa o plateasca

Olandezii blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen din cauza unei epave. Nava Rostock a fost scoasa la suprafata de zece ani de catre o companie olandeza. Romania, care a pierdut procesul cu.

Constanta: Operatiunile portuare au fost sistate din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza vizibilitatii extrem de scazute, in conditii de ceata, informeaza Mediafax. Astfel, manevrele de incarcare.

Porturile, inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina.

Dupa ce o parte din locuitorii unei comune vasluiene au plecat la munca in strainatate din cauza saraciei, primarul si functionarii se gandesc sa plece si ei

Dupa ce o mare parte a locuitorilor dintr-o comuna din judetul Vaslui au fost nevoiti sa plece peste granite din cauza saraciei, primarul comunei impreuna cu o parte din functionarii primariei vor sa plece.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )