Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olanda blocheaza intrarea Romaniei in Schengen din cauza unei datorii pe care Guvernul refuza sa o plateasca

B1 B1,
Olanda blocheaza intrarea Romaniei in Schengen din cauza unei datorii pe care Guvernul refuza sa o plateasca

Olandezii blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen din cauza unei epave. Nava Rostock a fost scoasa la suprafata de zece ani de catre o companie olandeza. Romania, care a pierdut procesul cu. continuă pe B1

Batranul din Barlad caruia medicii i-au refuzat internarea, a murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii

Batranul de 83 de ani, care a murit pe strazile din Barlad, dupa ce medicii l-au trimis acasa, pentru ca nu reprezenta o urgenta, a murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii, potrivit medicilor.

Actorul Eusebiu Stefanescu a murit din cauza unei tumori cerebrale

Actorul Eusebiu Stefanescu a murit, duminica, la varsta de 70 de ani, dupa doi ani de lupta cu cancerul.

ANRP a ironizat Primaria Oradea din cauza unei erori de dactilografiere

Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor a ironizat Primaria din Oradea, in urma transmiterii unui comunicat de presa. Din cauza unei erori de dactilografiere, ANRP luat in deradere munca functionarilor oradeni.

Epava navei Rostock blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen

Dupa zece ani de la scoaterea la suprafata, epava navei Rostock este in continuare un obstacol, de aceasta data blocand aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen. Blocajul a intervenit din cauza refuzului statului roman de a plati cele 12 milioane de euro pe care le datoreaza consortiului olandez care a realizat operatiunea de ranfluare, cum este denumita in termeni marinaresti scoaterea la suprafata a unei epave.

Dupa ce o parte din locuitorii unei comune vasluiene au plecat la munca in strainatate din cauza saraciei, primarul si functionarii se gandesc sa plece si ei

Dupa ce o mare parte a locuitorilor dintr-o comuna din judetul Vaslui au fost nevoiti sa plece peste granite din cauza saraciei, primarul comunei impreuna cu o parte din functionarii primariei vor sa plece.

Constanta: Operatiunile portuare au fost sistate din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza vizibilitatii extrem de scazute, in conditii de ceata, informeaza Mediafax. Astfel, manevrele de incarcare.

Porturile, inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina.

Subiectele Zilei: Ai 60 de minute sa evadezi. Prizonieri in casele din Bucuresti, noua atractie a romanilor; Epava navei Rostock blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen; Monumentul istoric Marea Moschee, din Constanta, pe cale sa ajunga o ruina

Comentariu Deutsche Welle: Islanda renunta la UE si trage un semnal de alarma. Se traieste bine pe o insulita. Asa incat Islanda si-a retras cererea de aderare la UE. Motivele evidente ar trebui sa. Incendiile din Delta Vacaresti sunt simbolul nepasarii romanilor fata de ce-i inconjoara. Saptamana aceasta a avut loc un incendiu in Groapa Vacaresti, care a ars vreo cinci hectare de vegetatie si pe care pompierii l-au stins cu greu .

Olanda nu sustine aderarea Romaniei la Schengen

Olanda nu sustine, in acest moment, aderarea Romaniei la Spatiul Schengen pentru ca Romania nu a implementat toate cerintele initiale pentru a intra in Uniunea Europeana, a declarat Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei la Bucuresti.

DOCUMENT: Comisia Europeana a refuzat sa plateasca Romaniei 460 milioane de euro, din cauza unor acuzatii de frauda

In POSDRU, Comisia Europeana a refuzat momentan sa plateasca Romaniei 460 de milioane de euro, cerand Ministerului Fondurilor Europene sa reverifice cheltuielile certificate in proiectele europene si sa elimine potentialele erori, potrivit Hotnews.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )