Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lufthansa a anulat 750 de curse, din cauza unei greve a pilotilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lufthansa a anulat 750 de curse, din cauza unei greve a pilotilor

Opt curse aeriene Lufthansa de la Bucuresti spre Munchen si Frankfurt, precum si cele retur au fost anulate, miercuri, din cauza grevei pilotilor. In total, au fost anulate 750 de curse ale companiei Lufthansa in lume. continuă pe Wall-Street Ro

Lufthansa a anulat 750 de curse programate miercuri, din cauza unei greve a pilotilor

Operatorul aerian german Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri, circa jumatate din total, din cauza unei greve anuntate de piloti, disputa legata de beneficiile pentru pensionarea anticipata si planurile de suplimentare a curselor low-cost urmand sa afecteze 80. 000 de pasageri.

Olanda blocheaza intrarea Romaniei in Schengen din cauza unei datorii pe care Guvernul refuza sa o plateasca

Olandezii blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen din cauza unei epave. Nava Rostock a fost scoasa la suprafata de zece ani de catre o companie olandeza. Romania, care a pierdut procesul cu.

Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri. Care este motivul

Operatorul aerian german Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri, circa jumatate din total, din cauza unei greve anuntate de piloti, informeaza Mediafax. Disputa legata de beneficiile pentru pensionarea anticipata si planurile de suplimentare a curselor low-cost va afecta 80. 000 de pasageri.

Actorul Eusebiu Stefanescu a murit din cauza unei tumori cerebrale

Actorul Eusebiu Stefanescu a murit, duminica, la varsta de 70 de ani, dupa doi ani de lupta cu cancerul.

ANRP a ironizat Primaria Oradea din cauza unei erori de dactilografiere

Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor a ironizat Primaria din Oradea, in urma transmiterii unui comunicat de presa. Din cauza unei erori de dactilografiere, ANRP luat in deradere munca functionarilor oradeni.

SUA: Un avion a aterizat de urgenta, din cauza unui pasager violent

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenta pe Aeroportul Dulles, din Washington, din cauza unor probleme cauzate de o persoana aflata la bord, informeaza New York Daily News, citat de Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )