Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Imaginile zilei. Angajatii unei terase din Complexul Orhideea, surprinsi cand arunca galeti cu ulei folosit direct in Dambovita: Da' care-i treaba ta?!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imaginile zilei. Angajatii unei terase din Complexul Orhideea, surprinsi cand arunca galeti cu ulei folosit direct in Dambovita: Da

In fiecare seara, dupa ora inchiderii, angajatii unei terase din Complexul Orhideea din Bucuresti, care pe timpul zilei serveste mancare in aer liber, arunca galeti pline cu apa cu ulei in raul Dambovita. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Imaginile zilei. Angajatii unei terase din Complexul Orhideea, surprinsi cand arunca galeti cu ulei folosit direct in Dambovita: Da' care-i treaba ta?! / Apa Nova Bucuresti va efectua verificari

In fiecare seara, dupa ora inchiderii, angajatii unei terase din Complexul Orhideea din Bucuresti, unde pe timpul zilei se serveste mancare in aer liber, arunca galeti pline cu apa cu ulei in raul Dambovita. Update: Apa Nova Bucuresti anunta ca va efectua verificari in zona.

VIDEO UPDATE Imaginile zilei. Angajatii unei terase din Complexul Orhideea, surprinsi cand arunca galeti cu ulei folosit direct in Dambovita: Da' care-i treaba ta?! / Apa Nova Bucuresti va efectua verificari. Ce spun reprezentantii centrului comercial

In fiecare seara, dupa ora inchiderii, angajatii unei terase din Complexul Orhideea din Bucuresti, unde pe timpul zilei se serveste mancare in aer liber, arunca galeti pline cu apa cu ulei in raul Dambovita. Update: Apa Nova Bucuresti anunta ca va efectua verificari in zona.

Angajatii Complexului Orhideea din Capitala, surprinsi in timp ce arunca galeti cu ulei folosit in Dambovita (VIDEO)

Angajatii unei terase din Complexul Orhideea din Bucuresti obisnuiesc sa arunce, in fiecare seara, galeti pline cu apa cu ulei in raul Dambovita. Un trecator, care cunoaste obiceiurile.

VIDEO UPDATE Imaginile zilei. Un barbat arunca galeti cu ulei folosit direct in Dambovita: Da' care-i treaba ta?! / Apa Nova Bucuresti va efectua verificari

In fiecare seara, dupa ora inchiderii, persoane neidentificate din zona Complexului Studentesc Grozavesti. , unde se afla mai multe terase si restaurante de tip fast food, arunca galeti pline cu apa cu ulei in raul Dambovita. Update: Apa Nova Bucuresti anunta ca va efectua verificari in zona.

IMAGINILE ZILEI! O masina a luat foc in mers: SCRUM s-a facut... (VIDEO)

Un autoturism a ars ca o torta in parcarea restaurantului Moara Dragaicilor din Maracineni. Pompierii au intervenit prompt, insa din masina nu a mai ramas mare lucru. Din fericire, persoanele aflate.

VIDEO Golul zilei: Matheus Cunha, numarul de magie braziliana si victoria lui RB Leipzig (4-2 vs Leverkusen)

Golul zilei vine din Bundesliga, unde Matheus Cunha a inchis tabela la scorul de 4-2 pentru echipa sa RB Leipzig, in deplasarea de la Leverkusen. in minutul 83 al partidei, brazilianul a depasit un adversar in viteza, a trecut de inca unul cu un dribling desprins din jocurile video si l-a invins pe portarul Hradecky cu o scarita de mare efect.

VIDEO Faza zilei: Asa ceva? Choupo-Moting si cum sa iti sabotezi propria echipa - Ratarea anului in Ligue 1

PSG a remizat cu Strasbourg, scor 2-2, si a ratat sansa de a castiga inca din weekend titlul in Franta. Nu a fost insa cea mai mare ratare vazut pe Parc des Princes. Eric Maxim Choupo-Moting a oferit o faza rara, atacantul parizienilor reusind intr-un mod unic sa opreasca pe linia portii o minge care ar fi insemnat un gol ca si facut pentru echipa lui. Executia lui Moting l-a lasat fara cuvinte si pe coechipierul Kylian Mbappe, aflat pe banca de rezerve.

VIDEO Penaltiul zilei: Bara, disparitia din cadru si efectul - Cand mingea vrea neaparat sa intre in poarta

Golul zilei vine din Mexic, acolo unde meciul dintre reprezentativele U17 ale echipelor Chivas Guadalajara si Lobos Buap a ajuns la lovituri de departajare. Primul executant al gazdelor si-a pregatit minutios executia, a tras foarte puternic, insa mingea a lovit bara transversala, a disparut din cadru, iar toata lumea, chiar si cei care au realizat grafica transmisiunii, a crezut ca penaltiul a fost ratat. Mingea nu a fost de acord si a intrat in cele din urma in poarta, fiind ajutata de efectul incredibil pe care l-a luat dupa impactul cu bara.

Magia Zilei. Cariera adecvata nativilor din zodia Sagetator

Cariera adecvata nativilor din zodia Sagetator. Sagetatorul poate fi un excelent organizator, coordonator si indrumator. Are calitati incontestabile pentru meseria de profesor sau educator, filozof sau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )