Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO O jurnalista de la Antena 1 a murit intr-un accident pe E85, in Vrancea. Tanara venea la Focsani sa-si petreaca Craciunul cu familia

Adevărul Adevărul,
VIDEO O jurnalista de la Antena 1 a murit intr-un accident pe E85, in Vrancea. Tanara venea la Focsani sa-si petreaca Craciunul cu familia

Tragedia a avut loc joi seara, in localitatea vranceana Dumbraveni. Iuliana Gatej, jurnalista la Antena 1 si Antena 3 venea acasa la parinti sa-si petreaca Craciunul. continuă pe Adevărul

O jurnalista de la Antena 1 a murit intr-un accident pe E85, in Vrancea. Tanara venea la Focsani sa-si petreaca Craciunul cu familia

Tragedia a avut loc in aceasta seara, in localitatea vranceana Dumbraveni. Iuliana Gatej, jurnalista la Antena 1 si Antena 3 venea acasa la parinti sa-si petreaca Craciunul.

Directorul tehnic al ACET Suceava, Mircea Onofreiciuc, a murit intr-un accident rutier, la Bunesti

Accidentul rutier a avut loc marti seara, pe drumul Suceava-Falticeni, la iesire din localitatea Bunesti. Autoturismul condus de directorul tehnic al ACET Suceava, Mircea Onofreiciuc, a fost izbit din spate de o alta masina dupa o manevra imprevizibila a soferului. Dupa aproape o ora de manevre de resuscitare, medicii au constatat decesul.

O persoana decedata si sapte ranite intr-un accident rutier pe DN 25

Un barbat a murit si alte sapte persoane, intre care doi copii, au fost ranite, intr-un accident rutier petrecut miercuri pe DN 25, intre localitatile and Sendreni si Branistea, au declarat reprezentantii Politiei Rutiere Galati, citati de Agerpres.

Microbuz cu moldoveni, implicat intr-un accident rutier, in Buzau

Sapte cetateni moldoveni au fost raniti intr-un accident de circulatie produs in zorii zilei pe drumul european E85, in zona localitatii Ramnicu Sarat, judetul Buzau. Politistii spun ca, intr-un moment de neatentie, soferul nu a mai controlat volanul si a iesit de pe carosabil, oprindu-se intr-un stalp de electricitate de pe marginea soselei.

Miron Cozma, ranit intr-un accident rutier. Imagini cu luceafarul huilei la spital

Miron Cozma a ajuns la spital in aceasta noapte dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Fostul lider al minerilor este acuzat ca nu a acordat prioritate la intrarea in parcarea unui supermarket si s-a.

and Sase persoane din Republica Moldova, ranite pe DN 2 intr-un accident de circulatie

And Sase persoane cu varste intre 22 si 39 de ani din Republica Moldova au fost ranite intr-un accident de circulatie produs in noaptea de duminica spre luni pe DN 2, in zona localitatii buzoiene Ramnicu Sarat.

UPDATE/VIDEO Miron Cozma a fost implicat intr-un accident rutier. Fostul lider al minerilor a fost transportat cu ambulanta la spital

Accidentul a avut loc in seara zilei de miercuri, 23 decembrie, la intrarea in municipiul Craiova, din cauza neatentiei fostului lider al minerilor.

Un mort si 14 raniti, intr-un accident petrecut in apropierea locului de desfasurare a Miss Univers

Politia din Las Vegas a anuntat duminica seara ca a raspuns un apel care semnala un accident major in apropierea hotelului si cazinoului in care s-a derulat concursul Miss Univers, iar oficiali din sistemul sanitar au anuntat un mort si 14 raniti, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )