Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Liga 1: Victorie in deplasare pentru Gaz Metan Medias (3-1 vs UTA Arad) Cum arata clasamentul dupa 10 etape

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liga 1: Victorie in deplasare pentru Gaz Metan Medias (3-1 vs UTA Arad) Cum arata clasamentul dupa 10 etape

Formatia Gaz Metan Medias a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 3-1 2-1), echipa UTA Arad, in ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I. continuă pe Hotnews

VIDEO Liga 1: Victorie categorica pentru FC Voluntari (4-0 vs Poli Iasi)

Formatia FC Voluntari a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 2-0), echipa Poli Iasi, in etapa a X-a a Ligii I.

UTA Gaz Metan 1-3. Dubla reusita de Dumitru Cardoso

Echipa Gaz Metan Medias urca pe locul noua in clasamentul din CASA Liga 1 dupa victoria obtinuta, luni seara, la Arad in epilogul etapei a 10-a.

Asa am trait UTA - Gaz Metan 1-3

Etapa a 10-a din CASA Liga 1 s-a incheiat, luni seara, cu meciul UTA Arad - Gaz Metan Medias, partida care a fost livetext in aceasta pagina de la ora 20:30.

VIDEO Liga 1: Academica Clinceni, victorie in deplasare (2-0 vs Astra Giurgiu)

Formatia Academica Clinceni a invins, vineri, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), echipa Astra Giurgiu, in primul meci al etapei a X-a a Ligii I.

VIDEO Liga 1: FC Arges vs CFR Cluj 0-2 Dubla pentru Rondon

Formatia CFR Cluj a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 2-0 2-0), echipa FC Arges, intr-un meci din etapa a X-a a Ligii I. in urma acestui rezultat, echipa antrenata de Dan Petrescu s-a apropiat la trei puncte de FCSB si CSU Craiova.

VIDEO Liga 1: FC Viitorul vs Dinamo Bucuresti 2-1 A cincea infrangere consecutiva pentru echipa lui Cosmin Contra

Seria rezultatelor negative continua pentru Dinamo. Echipa pregatita de Cosmin Contra ocupa locul 15 penultimul) in clasament, dupa ce a pierdut, duminica, scor 2-1, pe terenul formatiei FC Viitorul, in etapa a zecea din Liga 1. Pentru caini aceasta a fost a cincea infrangere consecutiva.

VIDEO Liga 1: Liderul CSU Craiova a fost incurcat de Chindia Targoviste, scor 0-1

Formatia CS Universitatea Craiova a fost invinsa, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Targoviste, in etapa a X-a a Ligii I. Pentru olteni, care ocupa primul loc in clasament 24 de puncte), aceasta este a doua infrangere a sezonului. De cealalta parte, dambovitenii au urcat pana pe locul sapte 14 puncte).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )