Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Liga 1: FC Arges vs CFR Cluj 0-2 Dubla pentru Rondon

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liga 1: FC Arges vs CFR Cluj 0-2 Dubla pentru Rondon

Formatia CFR Cluj a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 2-0 2-0), echipa FC Arges, intr-un meci din etapa a X-a a Ligii I. in urma acestui rezultat, echipa antrenata de Dan Petrescu s-a apropiat la trei puncte de FCSB si CSU Craiova. continuă pe Hotnews

FC Arges CFR Cluj 0-2. Gura de oxigen pentru campioana

Dupa dusul rece incasat la Roma echipa CFR Cluj si-a refacut moralul in CASA Liga 1 cu o victorie prin care ramane in plasa primelor doua clasate, FSCB si Universitatea Craiova.

Asa am trait FC Arges - CFR Cluj

Campioana CFR Cluj a revenit in campionat dupa 0-5 cu AS Roma in Europa League. Meciul cu FC Arges a fost live text in aceasta pagina, duminica, de la ora 18:00.

Dan Petrescu insista pe ideea plecarii de la CFR Cluj: Ofertele sunt multe

CFR Cluj a castigat in campionat cu FC Arges, scor 2-0, insa antrenorul Dan Petrescu n-a renuntat la gandul despartirii de formatia din Gruia.

CFR Cluj, victorie fara emotii in Liga 1, dar declaratiile lui Dan Petrescu tulbura iar apele: N-as vrea sa plec cu scandal

Formatia CFR Cluj a trecut cu bine peste esecul la scor din Europa League si a invins, duminica seara, in deplasare, scor 2-0, pe FC Arges, intr-un meci din etapa a 10-a a Ligii 1.

AS Roma CFR Cluj 5-0 live stream online Europa League. Meci de cosmar pentru campioana Romaniei! Cea mai grea infrangere suferita de CFR Cluj in Europa

UPDATE, ora 21:46 Seara de cosmar pentru CFR Cluj si Dan Petrescu la Roma. 0-5 pe Stadio Olimpico este cea mai grea infrangere europeana atat pentru campioana Romaniei, cat si pentru antrenorul de 52 de ani. Mkhitaryan, Ibanez, Mayoral, o dubla, si Pedro au marcat pentru gazde, care conduc grupa A, cu 7 puncte. Cu .

Avancronica meciului AS Roma CFR Cluj

Pentru CFR Cluj meciul de joi seara este de departe cel mai dificil din actuala campanie europeana.

infrangere dureroasa pentru CFR Cluj! AS Roma a spulberat campioana Romaniei, cu scorul de 5-0!

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a suferit o infrangere crunta in fata echipei AS Roma, care s-a impus cu scorul de 5-0 in etapa a treia din grupele Europa League. AS Roma CFR Cluj: 5-0 .

Dan Petrescu va semna cel mai mare contract al carierei! Ce se intampla cu CFR Cluj

Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, iar partida cu AS Roma ar putea fi ultima pentru el la campioana Romaniei. GSP anunta ca antrenorul in varsta de 52 de ani are doua oferte imposibil de refuzat. Cea mai tentanta pare a fi cea de la Al Nasr, in Arabia Saudita. Seicii au pus .

CFR Cluj, criticata dur de presa din Italia: O echipa rupta

Infrangerea la scor, 0-5, suferita de CFR Cluj in Europa League, pe terenul celor de la AS Roma, a fost comentata in termeni critici de presa din Italia.

CFR Cluj a fost pulverizata pe Stadio Olimpico! Esec istoric pentru echipa lui Dan Petrescu

In etapa a treia a grupei A din Europa League,AS Roma a administrat campioanei Romaniei, CFR Cluj, cea mai categorica infrangere in cupele europene din istoria echipei, scor 5-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2801 seconds )