Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Liviu Dragnea: Nu renunt la ideea referendumului in octombrie. Ar putea sa dureze trei zile

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liviu Dragnea: Nu renunt la ideea referendumului in octombrie. Ar putea sa dureze trei zile

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca nu renunta, ca urmare a deciziei CC privind constitutionalitatea pragului electoral la referendum, la ideea consultarii populare in octombrie, mentionand ca aceasta ar putea sa dureze trei zile, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Nu renunt la ideea referendumului in octombrie. Ar putea sa dureze trei zile

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca nu renunta, ca urmare a deciziei CC privind constitutionalitatea pragului electoral la referendum, la ideea consultarii populare in octombrie, mentionand ca aceasta ar putea sa dureze trei zile, transmite Mediafax.

Dragnea: Nu renunt la ideea referendumului in octombrie.

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea a declarat ca nu renunta, ca urmare a deciziei CC privind constitutionalitatea pragului electoral la referendum, la ideea consultarii populare in octombrie si a mentionat ca aceasta ar putea sa dureze trei zile, transmite Mediafax. Dragnea a subliniat ca revizuirea Constitutiei si regionalizarea sunt doua proiectemajore pentru viitorul Romaniei, si de aceea nu este adeptul amanarii acestor proceduri. Intrebat daca ia in calcul, asa cum a .

Liviu Dragnea: Nu renunt la ideea de a organiza referendum in octombrie

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii si al Administratiei Publice, Liviu Dragnea a declarat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, de la Antena 3, ca nu va renunta la ideea de a organiza.

Liviu Dragnea: Nu abandonez ideea de a organiza un referendum in toamna. Avem si un plan de rezerva

Prezenta astazi la Galati, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea a declarat ca este uimit de decizia Curtii Constitutionale referitoare la organizarea referendumului, dar ca asta nu-l impiedica sa creada in continuare ca se poate organiza un referendum, care sa fie validat, chiar si in toamna acestui an.

Dragnea: Nu renunt la ideea de a organiza referendumul pentru modificarea Constitutiei in aceasta toamna/ Regionalizarea in doua etape, varianta de rezerva

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, la Galati, ca in pofida deciziei Curtii Constitutionale de a se aplica referendumul cu prag electoral de 30% peste un an, nu renunta la ideea de a organiza referendumul pentru modificarea Constitutiei in aceasta toamna, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: Cetateanul este un prizonier al sistemului in ziua de azi. Sistemul trebuie sa lucreze pentru om, nu invers

Vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit, in emisiunea Punctul de intalnire, la Antena 3, despre regionalizare si ce isi propune acest proces. Simplificarea sistemului si o dezvoltare echilibrata si.

Liviu Dragnea: Exista mult prea multa putere la nivel central. Este un sistem rigid, comunist, de sorginte sovietica

Vicepremierul Romaniei, Liviu Dragnea, a declarat, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, la Antena 3, ca puterea trebuie impartita in tara si ca, in acest moment, Capitala este focarul de putere, de.

Lobby puternic pentru Regiunea nr. 9. Liviu Dragnea: Singura regiune posibila cu doua judete este Dobrogea

Singura regiune a tarii care poate fi constituita din doua judete este Dobrogea, a afirmat cu tarie vicepremierul Liviu Dragnea la Forumul Regionalizarii desfasurat vineri, 28 iunie, la Pavilionul Expozitional Constanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )