Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Mai multi fani au intrat pe teren pentru a-i ataca pe jucatori, la meciul Go Ahead Eagles De Graafschap

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mai multi fani au intrat pe teren pentru a-i ataca pe jucatori, la meciul Go Ahead Eagles De Graafschap

Mai multi fani au intrat pe teren pentru a-i ataca pe jucatori, duminica, la finalul meciului Go Ahead Eagles De Graafschap, din liga secunda olandeza, castigat de oaspeti cu scorul de 4-0. continuă pe Adevărul

Incident grav pe aeroport! Mai multi pasageri au fost raniti dupa ce scara de urcare in avion s-a prabusit- VIDEO

Mai multi pasageri care se imbarcau la bordul unui avion care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul International din Islamabad, Pakistan, cu destinatia Dubai, au avut parte de un incident neobisnuit. Scara pe.

Danemarca are de doua ori mai multi porci decat oameni

Danemarca este singura tara membra UE in care porcii sunt de doua ori mai multi decat locuitorii, cu 215 porci la 100 de locuitori. Alte state care stau bine la acest capitol sunt Olanda 70 de porci la.

Asasinarea ziaristului slovac Jan Kuciak: Politia a arestat mai multi oameni de afaceri italieni, suspectati de jurnalist de legaturi cu mafia 'Ndrangheta

Politia slovaca a anuntat joi ca a arestat mai multi oameni de afaceri italieni citati in ancheta de coruptie la nivel inalt efectuata de ziaristul asasinat Jan Kuciak, care ii suspecta de legaturi cu mafia, scrie AFP.

Polei si ninsori in mai multe judete. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Ziua va incepe cu temperaturi mai ridicate decat in diminetile precedente, cer innorat in majoritatea zonelor si local precipitatii slabe, informeaza ANM. Sambata, temperaturile minime vor fi cuprinse.

Tot mai multe companii testeaza terenul pentru a lansa taxi-uri zburatoare, insa obstacolele sunt numeroase in calea acestei tehnologii

Cateva companii spun ca va veni o zi in care vom putea sa ne chemam de pe smartphone un fel de drona uriasa in care ne vom sui si vom fi dusi automat unde vrem. Insa un astfel de moment nu este apropiat, fiindca nici masinile autonome nu au ajuns pe sosele, ce sa mai vorbim de vehicule zburatoare. Insa cateva companii, precum Uber, Airbus si Boeing, au planuri serioase, investesc si promit ca vor face cat de curand teste, arata o analiza a The New York Times.

Trump, catre membrii Congresului american: Nu mai fiti terifiati deAsociatia Nationala pentru Arme de Foc

Presedintele american Donald Trump le-a cerut membrilor Congresului sa nu mai fie terifiati de Asociatia Nationala pentru Arme de Foc NRA), un grup de lobby, scrie BBC, citat de news. ro. Trump a facut apel catre membrii Congresului sa vina cu un proiect de lege pentru a se putea incepe o reforma a legilor privind armele de foc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )