Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Melodia Conchitei Wurst rupe topurile muzicale, inclusiv in Rusia. Cum stau celelalte piese de la Eurovision

Adevărul Adevărul,
VIDEO Melodia Conchitei Wurst rupe topurile muzicale, inclusiv in Rusia. Cum stau celelalte piese de la Eurovision

Melodiile cantate pe scena competitiei Eurovision 2014 ocupa primele pozitii in topul celor mai descarcate piese din cel mai mare magazin online, iTunes, scrie eurovision. tv. Piesa Conchitei Wurst domina clasamentele, inclusiv in Rusia, unde liderii politici ii contesta talentul si o blameaza pentru infatisarea exotica. continuă pe Adevărul

Mihai Traistariu: Piesa Conchitei Wurst este un strigat disperat al comunitatii gay. Romania s-a prezentat excelent

Mihai Traistariu, care a reprezentat Romania la Eurovision in 2006, a declarat ca piesa Conchitei Wurst, din Austria, castigatoarea concursului cantecului european din acest an, este un strigat disperat al gay-lor, un urlet de durere ca inca nu sunt acceptati.

Mihai Traistariu, despre Eurovision: Piesa Conchitei Wurst este un strigat disperat al comunitatii gay

Cantaretul Mihai Traistariu a declarat ca piesa Conchitei Wurst, din Austria, castigatoarea concursului cantecului european din acest an, este un strigat disperat al gay-lor, un urlet de durere ca inca nu.

FOTO Rusii isi rad barba in semn de protest fata de victoria Conchitei Wurst la Eurovision 2014

Dupa petitiile lansate in Rusia si in Belarus cu scopul de a opri transmiterea concursului Eurovision 2014, din cauza participarii travestitului austriac Conchita Wurst, rusiilanseaza un nou atac. Vedete si politicieni locali au postat mesaje in retelele de socializare, iar unii dintre acestia si-au ras barbile pentru a protesta fata de victoria Austriei.

Ce diferenta! Cum reactioneaza mai marii din Romania si cum o fac cei din Europa la victoria Conchitei Wurst de la Eurovision!

Victoria reprezentantului Austriei, Conchita Wurst, artistul travesti, la Eurovision a astras un val de simpatie, dar si de antipatie. Artisti mari din Romania, precum si membrii ai juriului de specialitate care au votat la Eurovision, se intrec in declaratii surprinzatoare, despre orientarea sexuala a majoritatii fanilor concursului. Iar Elena Udrea pune insuccesul pe seama prezentei lui Victor Ponta la Copenhaga.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )