Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Mesaje de sustinere din partea romanilor pentru Ucraina - Stop the violence!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mesaje de sustinere din partea romanilor pentru Ucraina - Stop the violence!

Romanii nu uita ca in 1989 libertatea a fost platita cu sange. Ceea ce se intampla acum in Ucraina vine ca o palma pe obrazul democratiei. Nimeni nu se astepta ca evenimentele din Kiev sa se transforme in ceea ce multi numesc razboi civil. Zeci de oameni au murit pana acum in Ucraina pentru ca idealurile celor multi sa triumfe. Romanii transmit un mesaj tuturor ucrainienilor si fac un apel la pace, chiar daca uneori pacea se obtine prin sange. Stop the violence!. continuă pe Hotnews

VIDEO Mesaje de sustinere ale romanilor pentru Ucraina - Stop the violence!

Romanii nu uita ca in 1989 libertatea a fost platita cu sange. Ceea ce se intampla acum in Ucraina vine ca o palma pe obrazul democratiei. Nimeni nu se astepta ca evenimentele din Kiev sa se transforme in ceea ce multi numesc razboi civil. Zeci de oameni au murit pana acum in Ucraina pentru ca idealurile celor multi sa triumfe. Romanii trasmit un mesaj tuturor ucrainienilor si fac un apel la pace, chiar daca uneori pacea se obtine prin sange. Stop the violence!.

Ponta: Antonescu va candida la Presedintie din partea opozitiei

Presedintele PSD, Viorel Ponta, a declarat, ieri, ca liderul PNL Crin Antonescu a luat practic decizia sa candideze la Presedintie din partea opozitiei, pentru ca pana acum candidatii opozitiei au castigat de fiecare data.

Ponta: Antonescu a decis sa candideze din partea opozitiei la Presedintie.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca are convingerea ca liderul PNL Crin Antonescu a luat practic decizia de a candida la Presedinitie din partea opozitiei, informeaza Mediafax. Am, ca si altii, convingerea ca domnul Antonescu a luat practic decizia de a merge singur si de a fi un candidat din opozitiei, pentru ca pana aum candidatii la Prezidentiale care au candidat din opozitie au castigat, a spus Ponta, dupa ce a participat la reuniunea informala a PSD de la hotel .

Simona Halep a primit titlul de Maestru al Sportului din partea ministrului Tineretului si Sportului

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 9 mondial si locul 7 WTA, a primit, vineri, titlul de Maestru al Sportului din partea ministrului Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, relateaza Mediafax. Prin.

Liviu Dragnea: Ar fi urat din partea unor vechi camarazi precum liberalii sa depuna motiune de cenzura

Presedintele Executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca ar fi urat din partea unor vechi camarazi precum Partidul National Liberal, sa depuna o motiune de cenzura impotriva unui Guvern din care.

Antonescu a decis sa candideze la Presedintie din partea opozitiei

Presedintele PSD, Victor Ponta, si-a exprimat, astazi, convingerea ca liderul PNL Crin Antonescu a luat decizia de a candida la Presedinitie din partea opozitiei, deoarece, pana acum, candidatii opozitiei au castigat de fiecare data.

Ponta, in PSD: Antonescu vrea sa candideze SINGUR la Presedintie, din partea opozitiei

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, social-democratilor reuniti la hotelul Rin, ca liderul PNL Crin Antonescu si-a facut niste calcule si va candida la Presedintie din partea opozitiei, au.

Surse USD: Ponta sustine ca Antonescu va candida la prezidentiale din partea opozitiei

Surse din cadrul USD sustin ca Victor Ponta a afirmat ca Antonescu se pregateste sa candideze la prezidentiale din partea opozitiei. intalnirea liderilor USD a inceput cu discursul lui Victor Ponta in care ac.

Antonescu cere un vot de incredere din partea liberalilor

Biroul politic al PNL s-a reunit in aceasta dupa-amiaza, presedintele partidului Crin Antonescu cerand un vot de incredere din partea liberalilor.

Antonescu cere un vot de incredere din partea liberalilor

Biroul Politic National al PNL s-a reunit in aceasta dupa-amiaza, presedintele partidului Crin Antonescu cerand un vot de incredere din partea liberalilor. --- * Update 19:46 Sorin Iliesiu, exclus din PNL Conducerea PNL a decis, in aceasta seara, excluderea senatorului Sorin Iliesiu din partid, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )