Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Momentul in care fratii lui Messi au fost dati afara

Online Sport Online Sport,
VIDEO Momentul in care fratii lui Messi au fost dati afara

Fratii lui Messi au fost bruscati de Politia de la Lima pentru a fi dati afara de pe banca tehnica in partida amicala Duelul Gigantilor. Au aparut si primele imagini cu acel moment, presa spaniola sustinand ca fratii lui Messi au lovit si ei politistii cu o sticla de plastic. Intreg scandalul a fost pornit de Fabio Capello, antrenorul echipei adverse lui Messi, acesta cerand ca banca sa fie curatata de oameni care nu aveau ce cauta acolo. Messi a cerut schimbarea dupa ce familia sa a fost indepartata, fiind afectat de acest moment tensionat. continuă pe Online Sport

BAC 2013 Ministerul Educatiei: 93 de elevi au fost dati afara din examen pentru ca au incercat sa copieze

Aproape 8. 000 de absolventi de liceu nu s-au prezentat la examenul scris de Limba si literatura romana - BAC 2013 - iar 93 de elevi au fost dati afara din examen pentru ca au incercat sa copieze, anunta Ministerul Educatiei printr-un comunicat remis HotNews. ro. Cele mai multe cazuri de tentativa de fraudare a probei s-au inregistrat in Constanta 21), Bucuresti 19) si Dolj 7). Anul trecut, 120 de elevi au fost dati afara din clase la examenul de Limba si literatura romana BAC 2012) pentru ca au incercat sa copieze. In urma cu doi ani, la Bacalaureatul 2011, au fost dati afara 233 de elevi din examenul de Limba si literatura romana pentru tentativa de fraudare.

BAC 2013 Doi absolventi de liceu din Timis si unul din Bistrita-Nasaud au fost dati afara din examenul la Limba romana, pentru ca aveau telefoane mobile in sala de examen

Doi absolventi de liceu din Timis au fost dati afara din examenul la Limba si literatura romana - prima proba scrisa a Bacalaureatului 2013. Cei doi candidati au fost eliminati din examen pentru ca aveau la ei telefoanele mobile, scrie Timis Online. Si in Bistrita-Nasaud un candidat a fost eliminat din concurs pentru ca avea telefonul mobil asupra lui.

Atentatul de la Kabul, in care doi romani au fost ucisi, a fost revendicat de talibani

Atentatul sinucigas comis, marti, la Kabul, in care doi romani au fost ucisi, a fost revendicat de talibani. Rebelii talibani au confirmat intr-un comunicat ca au atacat o importanta baza logistica si de.

Atentatul de la Kabul, in care un roman a fost ucis, a fost revendicat de talibani

Atentatul sinucigas comis, marti, la Kabul, in care un roman a fost ucis, iar altul ranit, a fost revendicat de talibani. Rebelii talibani au confirmat intr-un comunicat ca au atacat o importanta baza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )