Libnet.ro
UNICEF

01:05

BAC 2013 Doi absolventi de liceu din Timis si unul din Bistrita-Nasaud au fost dati afara din examenul la Limba romana, pentru ca aveau telefoane mobile in sala de examen

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Doi absolventi de liceu din Timis si unul din Bistrita-Nasaud au fost dati afara din examenul la Limba romana, pentru ca aveau telefoane mobile in sala de examen

Doi absolventi de liceu din Timis au fost dati afara din examenul la Limba si literatura romana - prima proba scrisa a Bacalaureatului 2013. Cei doi candidati au fost eliminati din examen pentru ca aveau la ei telefoanele mobile, scrie Timis Online. Si in Bistrita-Nasaud un candidat a fost eliminat din concurs pentru ca avea telefonul mobil asupra lui. continuă pe Hotnews

BAC 2013 Doi elevi din Harghita sustin proba scrisa de Limba romana in conditii speciale

Doi elevi din Harghita, care au probleme medicale, sustin proba scrisa a examenului de Limba si literatura romana a bacalaureatului 2013 in conditii speciale, au anuntat reprezentantii Inspectoratului Scolar. O eleva de la un liceu din Odorheiu Secuiesc sustine examenul intr-un spital din Targu Mures, unde se afla internata inca de cand au inceput probele bacalaureatului, scrie Agerpres.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Doi candidati din Arad au fost eliminati din examen

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Cum au trait elevii din Timis examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BAC 2013. Peste 300 de elevi din Hunedoara au ABSENTAT de la examen.

Peste 300 de absolventi de liceu din judetul Hunedoara au absentat, luni, la proba scrisa la Limba si literatura romana, relateaza Mediafax. Citeste si BAC 2013. Ce posteaza elevii pe Facebook dupa proba scrisa la romana Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Hunedoara, 348 de absolventi de liceu au fost absenti la prima proba scrisa a examenului de bacalaureat. La sesiunea de vara a examenului de bacalaureat, in Hunedoara, s-au inscris 4. 283 de .

FOTO REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Sute de candidati din Olt la examenul de Bacalaureat la Limba romana, proba scrisa, au iesit din sali in mai putin de doua ore de la inceperea testului

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni - 1 iulie, proba scrisa la Limba si literatura romana, din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica - luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

SUBIECTE BAC 2013 / 6.238 elevi din Arges dau luni examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa

6238 elevi din judetul Arges sustin luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. adevarul. ro va publica, luni, subiectele la Bacalaureat 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

SUBIECTE BAC 2013 / 2.000 elevi din Ialomita dau luni examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa

2000 elevi din judetul Ialomita sustin luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. adevarul. ro va publica, luni, subiectele la Bacalaureat 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

SUBIECTE BAC 2013 / 2.471 elevi din Bistrita-Nasaud dau luni examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa

2471 elevi din Bistrita-Nasaud sustin luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, subiectele la Bacalaureat 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

SUBIECTE BAC 2013 / 5.001 elevi din Cluj dau luni examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa

001 elevi din judetul Cluj sustin luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. adevarul. ro va publica, luni, subiectele la Bacalaureat 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

SUBIECTE BAC 2013 - 3.662 elevi din Maramures dau luni examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa

662 de elevi din judetul Maramures sustin luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. adevarul. ro va publica, luni, subiectele la Bacalaureat 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )