Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Momentul dramatic in care un protestatar din Hong Kong este impuscat de politie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul dramatic in care un protestatar din Hong Kong este impuscat de politie

O filmare a demonstratiilor violente din Hong Kong, de marti, surprinde momentul in care un politist indreapta o arma spre un protestatar si il impusca, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Marsuri de solidaritate fata de protestele din Hong Kong, tinute in Malaezia, Taipei si Australia

Proteste au fost planificate duminica in mai multe orase din lume, ca parte ca miscarii Global Solidarity, pentru sustinerea cetatenilor din Hong Kong, scrie South China Morning Post.

VIDEO Noi confruntari intre protestatari si politie la Hong Kong: Cocktailuri Molotov versus gaze lacrimogene, gloante de cauciuc si tunuri cu apa

Politia din Hong Kong a folosit tunuri cu apa, gloante de cauciuc si gaze lacrimogene, dupa ce protestatarii au aruncat cu Cocktailuri Molotov si caramizi in una dintre cele mai violente manifestari antiguvernamentale care continua de trei luni, relateaza Reuters.

China a dublat, in secret, numarul de soldati din Hong Kong

China a dublat, discret, numarul fortelor de securitate desfasurate in Hong Kong, potrivit mai multor diplomati si analisti citati de Reuters, aceasta fiind cea mai radicala masura luata de Beijing pentru a se pregati de o posibila escaladare a nelinistii populare din importantul centru financiar.

Barbat impuscat in piept de politisti, in timpul protestelor de amploare din Hong Kong, organizate la 70 de ani de la fondarea Republicii Populare Chineze

Un barbat a fost impuscat in piept cu munitie reala de catre politie, marti, la o manifestatie in Tsuen Wan, a declarat o sursa din cadrul politiei din Hong Kong pentru CNN.

Zeci de mii de manifestanti marcheaza la Hong Kong cinci ani de la inceputul Miscarii Umbrelelor

Zeci de mii de manifestanti in favoarea democratiei au marcat sambata, pe strazile din Hong Kong - uneori in mod violent -, cinci ani de la inceputul Miscarii Umbrelelor, precursoarea mobilizarii care zguduie in prezent fosta colonie britanica, relateaza AFP.

VIDEO Proteste violente la Hong Kong in ziua in care China sarbatoreste 70 de ani de comunism Un manifestant a fost impuscat in piept

Proteste violente in Hong Kong unde manifestantii au sfidat interdictia de a iesi pe strazi si au confruntari cu fortele de ordine chiar in ziua in care China sarbatoreste 70 de ani de comunism.

Noi violente in Hong Kong. Zeci de mii de oameni au iesit din nou in strada sambata, pentru a marca cinci ani de la Miscarea Umbrelor (VIDEO)

Zeci de mii de manifestanti au iesit din nou in strada, sambata, la Hong Kong, marcand cinci ani de la Miscarea Umbrelor, o ocupare pasnica a centrului financiar si politic al megalopolisului caree a du.

Un manifestant ranit cu gloante reale la Hong Kong in cursul unei zile de doliu

Un manifestant de la Hong Kong a fost ranit prin impuscare, la Hong Kong, unde zeci de mii de manifestanti in favoarea democratiei au iesit in strada, raspunzand astfel unui apel de a participa la o zi de doliu menite sa perturbe marcarea a 70 de ani de la infiintarea Chinei populare, relateaza AFP.

Noi violente in Hong Kong, duminica: Ciocniri intre manifestantii pro-democratie si fortele de ordine

O noua zi de ciocniri, duminica, in Hong Kong, intre manifestantii pro-democratie si politie, care a ripostat cu gaze lacrimogene intr-un cartier comercial din centrul insulei, relateaza AFP preluata de.

Presedintele chinez promite ca autonomia Hong Kong va fi respectata

Autonomia Hong Kong va continua sa fie respectata, a promis luni presedintele chinez Xi Jinping. Seful statului chinez s-a exprimat in cursul unei receptii la Beijing in ajunul celebrarii cu mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )