Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Muzeul Copiilor din Bucuresti, una dintre cele mai mari investitii: ce gasesti acolo

Playtech Playtech,
VIDEO Muzeul Copiilor din Bucuresti, una dintre cele mai mari investitii: ce gasesti acolo

Muzeul Copiilor reprezinta o investitie de 1,3 milioane de euro din partea Primariei Capitalei. Deschis in urma cu 10 zile, pare sa fie un succes. Aproximativ 5000 de persoane au calcat in. continuă pe Playtech

Alexandru Rafila trage un mare semnal de alarma la inceput de an scolar: Aceasta materie este una dintre cele mai riscante privind transmiterea bolii

Reprezentantul Romaniei la OMS, profesorul Alexandru Rafila, a avertizat in cursul zilei de joi despre pericolul reprezentat de o anumita materie in programa scolara. Acesta sustine ca modul in care orele se desfasurau pana acum ar expune foarte mult cadrele didactice si elevii, motiv pentru care medicul propune adaptarea la conditiile actuale. Ora de muzica, .

VIDEOCONFERINTA BURSA TELECOMUNICATIE EDUCATIE JEAN BADEA, CONSILIER IN MINISTERUL EDUCATIEI: Resursa de internet este una dintre cele mai importante in actul educational

Badea: Din cele 5000 de cladiri din sistemul educational care nu sunt conectate la internet, pentru 2800 de cladiri se vor face demersuri sa fie conectate la internet pana la data de 14 septembrie Din momentul in care segmentul de educatie online ocupa un spatiu mult mai mare - de la inceputul pandemiei -, cele doua domenii - telecomunicatiile si educatia - si-au consolidat relatia, subliniaza Jean Badea, Consilier al Ministrului Educatiei si Cercetarii si Sef Serviciu Informatizare in cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Targul de Sfanta Maria, editia 2020, a inceput azi la Muzeul Satului din Bucuresti

In perioada 5-6 septembrie 2020, Muzeul National al Satului organizeaza in Capitala Targul de Sfant.

Fata de 13 ani batuta cu salbaticie de alte patru adolescente Una dintre agresoare a fost retinuta

Imagini socante cu o fata de 13 ani din Targu Jiu care a fost batuta cu salbaticie de alte patru adolescente. Una dintre cele patru fete care au fost filmate in timp ce o lovesc si o umilesc pe adolescenta de 13 ani a fost retinuta, luni, iar parintii celorlalte trei agresoare au fost amendati cu cate 500 de lei.

VIDEO Cum arata Muzeul Copiilor pentru care Primaria Capitalei a platit 1,3 milioane de euro si cati vizitatori a avut in primele 10 zile

Muzeul Copiilor, deschis in urma cu 10 zile de Primaria Capitalei, a primit de la inaugurare peste 5. 000 de vizitatori, potrivit datelor transmise de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro. Cei mici pot invata intr-un mod interactiv despre corpul uman, viata subacvatica, muzica, fizica, arta, geografie, pot calatori in spatiu cu racheta, pot vedea cum functioneaza o imprimanta 3D sau ce inseamna realitatea virtuala si hologramele. Intrarea este gratuita pana la finalul anului, dar se face numai pe baza de programare online, in cadrul unor tururi ghidate. Deja locurile pentru luna septembrie s-au epuizat. Daca cei inscrisi nu se prezinta la ora stabilita nu mai pot intra.

Stare de alerta intr-o maternitate din Bucuresti. Sefa sectiei ATI, diagnosticata cu COVID-19: Inevitabilul s-a produs

Momente de tensiune in cadrul Maternitatii Bucur din Bucuresti, dupa ce seful sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva a fost internata la Spitalul Victor Babes, fiind infectata cu noul coronavirus. Autoritatile au ignorant avertizarile medicilor din cadrul maternitatii Maternitatea Bucur este din luna martie una dintre maternitatile destinate gravidelor infectate cu COVID-19. Astfel se face .

Seful Politiei din Bucuresti a comis-o grav. Documentul care arata marea greseala

Seful Politiei Capitalei a admis ca a gresit in ceea ce priveste declaratia sa de avere, dupa ce in presa s-a scris despre informatiile contradictorii oferite de Bogdan Berechet. Mai multe detalii despre eroare, in continuare. Seful Politiei Capitalei a admis ca a comis-o Recent, seful Politiei Capitalei a fost pus intr-o situatie delicata, dupa .

Video. Curtea Mitropoliei din Vaslui, transformata in ring de box. Doua clanuri de romi s-au luat la bataie in timpul slujbei. Trupele speciale au intervenit in forta

Un scandal monstru a avut loc in cursul zilei de ieri, in Vaslui. Mai multi romi au trecut de la juraminte la injuraturi, dupa ce au ajuns la niste intelegeri pe care nu au stiut sa le aplaneze. Astfel, in cateva minute, curtea Mitropoliei din Vaslui a devenit camp de bataie pentru doua clanuri. Credinciosii .

Ce se sarbatoreste de Sfanta Maria Mica. Traditii si superstitii din popor

Maine, 8 septembrie, se sarbatoreste Sfanta Maria Mica sau Nasterea Maicii Domnului, una dintre cele mai mari sarbatori ale Ortodoxiei si cea mai mare sarbatoare a toamnei, cu multe traditii, obiceiuri si superstitii. in acest articol, noi vi le vom prezenta pe cele mai populare. Cand e nasterea Maicii Domnului in traditia crestina exista o .

Beatrice Mahler, despre evolutia pandemiei: Saptamana viitoare, o provocare pentru spitalele din Bucuresti

Doctorul Beatrice Mahler, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, se arata ingrijorata de cresterea numarului de cazuri de coronavirus in Bucuresti. Beatrice Mahler.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )