Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stare de alerta intr-o maternitate din Bucuresti. Sefa sectiei ATI, diagnosticata cu COVID-19: Inevitabilul s-a produs

Playtech Playtech,
Stare de alerta intr-o maternitate din Bucuresti. Sefa sectiei ATI, diagnosticata cu COVID-19: Inevitabilul s-a produs

Momente de tensiune in cadrul Maternitatii Bucur din Bucuresti, dupa ce seful sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva a fost internata la Spitalul Victor Babes, fiind infectata cu noul coronavirus. Autoritatile au ignorant avertizarile medicilor din cadrul maternitatii Maternitatea Bucur este din luna martie una dintre maternitatile destinate gravidelor infectate cu COVID-19. Astfel se face . continuă pe Playtech

Sefa sectiei ATI de la Maternitatea Bucur ar fi mers intentionat la serviciu infectata cu COVID-19

Situatia revoltatoare la Maternitatea Bucur din Capitala. Sefa sectiei Anestezie si Terapie Intensiva a starnit un scandal printre colegii sai dupa ce s-a dus la serviciu, desi avea simptome evidente ale infectiei cu COVID-19. Dupa mai multe ore doctorita a parasit garda si s-a dus totusi sa fie consultata la Unitatea de primiri urgente de la Spitalul Clinic Sfantul Ioan din Bucuresti.

Sefa sectiei ATI de la Maternitatea Bucur, desemnata maternitate pentru pacientele COVID, este infectata cu coronavirus

Medicul Raluca Ologu, sefa sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva de la Maternitatea Bucur din Bucuresti, desemnata maternitate pentru pacientele COVID, este infectata cu coronavirus si internata la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes. Personalul Maternitatii Bucur asteapta acum ancheta epidemiologica a Directiei de Sanatate Publica si testarea personalului medical.

Sefa sectiei ATI de la Maternitatea Bucur, infectata cu SARS-CoV-2. Angajatii asteapta ancheta epidemiologica

Sefa sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva de la Maternitatea Bucur din Bucuresti - maternitate COVID - dr. Raluca Ologu, este infectata cu noul coronavirus. Medicul este internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes.

Sefa sectiei ATI de la Maternitatea Bucur, diagnosticata cu COVID-19. Medicii sustin ca nimeni nu a fost testat in 6 luni (VIDEO)

Sefa sectiei de anestezie si terapie intensiva de la Maternitatea Bucur a fost testata pozitiv pentru COVID-19 si a fost internata la Spitalul Victor Babes. Medicii de la Maternitatea Bucur asteapta acum.

Seful Politiei din Bucuresti a comis-o grav. Documentul care arata marea greseala

Seful Politiei Capitalei a admis ca a gresit in ceea ce priveste declaratia sa de avere, dupa ce in presa s-a scris despre informatiile contradictorii oferite de Bogdan Berechet. Mai multe detalii despre eroare, in continuare. Seful Politiei Capitalei a admis ca a comis-o Recent, seful Politiei Capitalei a fost pus intr-o situatie delicata, dupa .

VIDEO Muzeul Copiilor din Bucuresti, una dintre cele mai mari investitii: ce gasesti acolo

Muzeul Copiilor reprezinta o investitie de 1,3 milioane de euro din partea Primariei Capitalei. Deschis in urma cu 10 zile, pare sa fie un succes. Aproximativ 5000 de persoane au calcat in.

Beatrice Mahler, despre evolutia pandemiei: Saptamana viitoare, o provocare pentru spitalele din Bucuresti

Doctorul Beatrice Mahler, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, se arata ingrijorata de cresterea numarului de cazuri de coronavirus in Bucuresti. Beatrice Mahler.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )