Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Nokia a lansat la Barcelona primul smartphone cu cinci camere pe partea din spate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nokia a lansat la Barcelona primul smartphone cu cinci camere pe partea din spate

HMD Global, compania care detine marca Nokia, a anuntat in deschiderea targului MWC Barcelona modelul de varf de gama Nokia 9 PureView care pe partea din spate are un sistem din cinci camere foto dispuse hexagonal. Compania spune ca bogatia imaginilor este fara precedent si acesta este punctul forte pentru modelul de 700 de dolari. Nokia a mai lansat ale patru modele, inclusiv unul de 25 de dolari. continuă pe Hotnews

VIDEO Huawei a prezentat la Barcelona primul sau telefon pliabil. Costa 2.600 de dolari, este 5G si are trei ecrane

Huawei a prezentat la targul MWC Barcelona primul sau telefon care se poate plia, modelul Mate X care va costa 2. 600 de dolari in versiunea 5G si va fi lansat la jumatatea anului. Telefonul se deschide diferit fata de cel al Samsung, are trei ecrane si display-ul mare este de 8 inci cand telefonul este desfacut. Pretul acestui hibrid smartphone-tableta a depasit un nou prag psihologic, cel de 2. 500 de dolari.

Samsung va lansa pe 26 aprilie primul smartphone pliabil. Galaxy Fold va costa 2.000 de dolari

Compania coreeana Samsung a anuntat miercuri ca pe 26 aprilie va lansa pe piata primul smartphone flexibil al unei companii mari, modelul Galaxy Fold care va costa 1. 980 de dolari si va ajunge.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )