Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO: Un nou trend din Statele Unite ia amploare: oameni care ling inghetata din magazine. Reactia politiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO: Un nou trend din Statele Unite ia amploare: oameni care ling inghetata din magazine. Reactia politiei

Un barbat din Louisiana a fost arestat duminica dupa ce un videoclip in care apare a devenit viral pe internet. in imagini se vede cum barbatul linge inghetata dintr-o cutie, iar apoi o pune la loc in frigider. Acest gest este o reactie a unui alt videoclip, devenit celebru pe retelele de socializare, unde o fata din Texas linge inghetata dintr-o cutie Blue Bell. Tanara ar fi starnit si alti oameni sa procedeze asa, scrie Global News. continuă pe Hotnews

Doi batrani de 100 de ani s-au casatorit. Pur si simplu am fost compatibili

Doi batrani din Statele Unite, unul de 100 de ani, si altul de 103 ani, s-au casatorit, relateaza CNN. Initial, in ziua in care s-au casatorit, cei doi doar planuisera doar sa isi ia permisul pentru.

VIDEO Momentul in care un barbat se razbuna pe fratele sau, care si-a ucis propriul copil

Un barbat a fost condamnat in Statele Unite pentru ca si-a ucis copilul. Imediat dupa pronuntarea sentintei, fratele sau s-a razbunat pe cel care i-a ucis nepotul, arata imaginile surprinse in sala de judecata, scriu Newsweek si WEVV.

Caz ciudat in Statele Unite: un barbat pentru care familia pregatea funeraliile a aparut la un gratar

Doua surori din Chicago, statul Illinois, au avut surpriza sa-si intalneasca fratele la un gratar, desi ii pregateau funeraliile. Acum acuza politia si medicii de neglijenta.

Casa groazei in Statele Unite: o mama si-a abuzat copiii si i-a fortat sa priveasca cum a fiert de vii catelusii familiei

O femeie din New Mexico si-a batut brutal cei 15 copii si i-a fortat sa priveasca cum a fiert de vii puii cateluseilor care tocmai fatase. Ulterior a impuscat si cainele. Autoritatiile au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )