Libnet.ro
UNICEF

16:31

VIDEO Noul Mercedes-Benz S 63 AMG anunta 585 Cai Putere si un cuplu maxim de 900 Newton-metru

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noul Mercedes-Benz S 63 AMG anunta 585 Cai Putere si un cuplu maxim de 900 Newton-metru

Noul Mercedes-Benz Clasa S prezentat in mai si inca nelivrat catre primii sai clienti primeste si o versiune de inalta performanta, botezata S 63 AMG, care va fi dezvaluita publicului larg in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt 10-22 septembrie). Aceasta limuzina are un motor biturbo pe benzina, V8, ce dezvolta 585 Cai Putere CP) si un cuplu maxim de 900 Newton-metru Nm), fiind capabila sa atinga 100 km/h in 4,4 secunde, pana la 4 secunde, in functie de echipare si sistemul de tractiune. continuă pe Hotnews

Mercedes-Benz Vito - partenerul perfect al calatoriilor.

Potrivit germanilor de la Mercedes-Benz, modelul Vito este un adevarat reper in segmentul autovehiculelor comerciale usoare, avand cel mai inalt nivel de flexibilitate. Mercedes-Benz descrie mode-lul Vito drept partenerul perfect in calatorii de orice fel. Compania germana spune ca Vito este usor de recunoscut datorita aspectului sau deja consacrat, imbinand eleganta autoturismelor Mercedes-Benz cu robustetea unui autovehicul comercial. Utilitara germanilor este disponibila in patru variante .

VIDEO Noul telefon de la BlackBerry este inca neconfirmat, dar vedeta pe YouTube

BlackBerry nu are prea mare succes cu noul sistem de operare, dar spera sa se remarce cu un nou telefon. Pana acum este recunoscut dupa numele A10,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )