Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO Olteanul Gigel Stirbu este oficial noul ministru al Culturii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Olteanul Gigel Stirbu este oficial noul ministru al Culturii

Deputatul PNL de Olt, Gigel Sorinel Stirbu, este oficial, incepand de marti 17 decembrie, noul ministru al Culturii. Dupa cateva zile in care s-a aflat in centrul atentiei din cauza unor balbe de exprimare, acesta a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Culturii la Palatul Cotroceni in prezenta presedintelui Traian Basescu, precum si a liderilor USL, Victor Ponta de la PSD si Crin Antonescu de la PNL. continuă pe Adevărul

Olteanul Gigel Stirbu este oficial noul ministru al Culturii

Deputatul PNL de Olt, Gigel Sorinel Stirbu, este oficial, incepand de marti 17 decembrie, noul ministru al Culturii. Dupa cateva zile in care s-a aflat in centrul atentiei din cauza unor balbe de exprimare, acesta a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Culturii la Palatul Cotroceni in prezenta presedintelui Traian Basescu, precum si a liderilor USL, Victor Ponta de la PSD si Crin Antonescu de la PNL.

Gigel Stirbu depune juramantul ca ministru al Culturii la ora 16.00. La ceremonie participa si Antonescu

Update 14. 05 - Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca a fost invitat la Cotroceni, la ceremoniile de depunere a juramantului de catre ministrul propus pentru Cultura, Gigel Stirbu, si de catre.

Gigel Stirbu depune juramantul ca ministru al Culturii. La ceremonie participa si Antonescu

Update 14. 05 - Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca a fost invitat la Cotroceni, la ceremoniile de depunere a juramantului de catre ministrul propus pentru Cultura, Gigel Stirbu, si de catre.

VIDEO Scrisoare deschisa catre Crin Antonescu si petitie online impotriva numirii lui Gigel Stirbu in functia de Ministru al Culturii

Mai multe ONG-uri si persoane din domeniul cultural si academic au semnat o scrisoare deschisa adresa liderului liberal Crin Antonescu in care solicita ca deputatul Gigel Stirbu sa nu fie numit ministru al Culturii, despre care afirma ca, in timpul mandatului de deputat de Olt, s-a comportat rusinos, ridicol si jignitor la conferintele de presa in care s-a prezentat.

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, care va depune juramantul la ora 16. 00, potrivit Mediafax. Citeste si: Cine este Gigel Stirbu, propunerea PNL la ministerul Culturii Deputatul Gigel Stirbu este propunerea oficiala a Partidului National Liberal pentru functia de ministru al Culturii, dupa demisia lui Daniel Barbu. Liberalul Gigel Stirbu este .

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Gigel Stirbu in functia de ministru al Culturii. Acesta va depune juramantul la ora 16.00 / La 16.15, va depune juramantul Toni Grebla, in functia de judecator la CCR

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretul de numire a lui Gigel-Sorinel Stirbu in functia de ministru al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala. Potrivit programului de marti al sefului statului, anuntat pe site-ul Presedintiei, Stirbu va depune juramantul pentru investirea in functia de ministru la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni. Aceasta ceremonie va fi urmata de cea de depunere a juramantului de investitura in functia de judecator la Curtea Constitutionala de catre senatorul Toni Grebla, la ora 16.

Ponta l-a acceptat pe Gigel Stirbu la Cultura

Premierul Victor Ponta l-a acceptat, astazi, pe Gigel Stirbu pentru functia de ministru al Culturii si va inainta propunerea presedintelui Traian Basescu in aceasta seara, transmit surse din presa.

Noul ministru al Culturii, Gigel Stirbu: Nu semnez niciun act legat de desfiintarea Muzeului Taranului Roman

Gigel Stirbu, care a depus marti juramantul de ministru al Culturii, a afirmat ca nu va semna niciun act care sa presupuna desfiintarea Muzeului Taranului Roman, afirmand ca nu era la curent cu acest lucru, atunci cand a avut o scurta discutie pe aceasta tema cu presedintele Traian Basescu, la Palatul Cotroceni.

Basescu a semnat decretul pentru Stirbu. Noul ministru al Culturii depune juramantul la ora 16

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, care va depune.

Vicepresedinte PSD: Gigel Stirbu mi-a spus ca Victor Ponta nu e de acord cu nominalizarea sa la Ministerul Culturii / Ponta spune ca este incorect sa fie invocata o pozitie legata de Stirbu: Luni voi discuta cu el

Vicepresedintele PSD Paul Stanescu, care conduce si Consiliul Judetean Olt, a declarat pentru Gandul ca l-a sunat pe Gigel Stirbu pentru a-l felicita pentru nominalizarea la Cultura, iar acesta i-a dezvaluit ca premierul Victor Ponta nu a fost de acord cu numirea sa ca ministru. UPDATE Premierul Ponta a declarat pentru Mediafax ca nu este corect sa ii fie invocata acum o pozitie legata de numirea la Ministerul Culturii a lui Gigel Stirbu, explicand ca tot ceea ce stie la acest moment este ca Stirbu a fost propus de PNL si abia luni va avea o discutie cu acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )