Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Pacientul cu coronavirus din Deva a fost adus la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Adevărul Adevărul,
VIDEO Pacientul cu coronavirus din Deva a fost adus la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Pacientul depistat cu coronavirus in Deva a fost transportat, vineri, la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. continuă pe Adevărul

Alerta la Tribunalul Bucuresti, dupa ce in sala de judecata a fost adus un inculpat care ar fi suspect de coronavirus

Sedintele de judecata de la sectiile penale ale Tribunalului Bucuresti au fost suspendate joi, dupa ce un magistrat a constatat ca in sala de judecata a fost adus un inculpat care ar fi fost suspect de coronavirus. UPDATE Departamentul pentru Situatii de Urgenta a anuntat cp in urma testelor efectuate barbatul din custodia ANP nu este infectat cu coronavirusul.

Orban, despre cazul inculpatului suspect de coronavirus care a fost adus la Tribunal: Trebuie facuta o cercetare Daca cineva a stiut, acea persoana este responsabila

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat ca in cazul persoanei in arestat preventiv, suspecta de coronavirus, adusa joi la Tribunalul Bucuresti la audieri, trebuie facuta o cercetare care sa stabileasca, daca este cazul, responsabilii pentru o astfel de situatie, relateaza Agerpres.

Primii doi pacienti infectati cu coronavirus, din Timisoara, au fost externati

Primii doi pacienti infectati cu coronavirus, femeia de 38 ani si barbatul de 47 ani din Timisoara, au fost externati. Ultimele teste facute au iesit negative.

Alerta la Tribunalul Bucuresti, dupa ce un inculpat suspect de coronavirus a fost adus in sala de judecata

Un inculpat suspect de coronavirus a creat panica joi la Tribunalul Bucuresti. Toate sedintele de judecata de la sectiile penale au fost suspendate, dupa ce un magistrat a constatat ca in sala de judecata a.

Al noualea caz de coronavirus din Romania: Un barbat de 40 de ani din Hunedoara, intors recent din Italia

Al noualea caz de coronavirus a fost confirmat, vineri, pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre barbat de 40 de ani din Hunedoara, care s-a intors din Italia. Barbatul va fi internat la Spitalul de boli i.

ULTIMA ORA Al patrulea caz de coronavirus, confirmat la Timisoara: Un barbat de 47 de ani

Al patrulea caz de infectie cu coronavirus din Romania a fost confirmat marti la Timisoara, au declarat pentru HotNews. ro Horatiu Moldovan si Nelu Tataru, secretari de stat in Ministerul Sanatatii. Este vorba despre un barbat de 47 de ani, care a calatorit in acelasi avion cu femeia din Timisoara diagnosticata saptamana trecuta cu infectie cu coronavirus. Avionul se intorcea din Italia.

VIDEO Seful Politiei din Filipine, nevatamat in urma prabusirii elicopterului in care se afla Aeronava s-a izbit de sol pe strada, langa sediul Politiei

Un elicopter avand la bord opt persoane, majoritatea oficiali ai Politiei din Filipine, intre care si comandantul, s-a prabusit joi, la scurt timp dupa decolare, in orasul San Pedro din provincia Laguna, la circa 28 km la sud de Manila, transmite DPA. Aeronava s-a izbit de sol pe o strada de langa sediul politiei si a luat foc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )