Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Paguba de 34 de milioane de lei la TAROM. Ce a descoperit Corpul de control al premierului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Paguba de 34 de milioane de lei la TAROM. Ce a descoperit Corpul de control al premierului

Compania TAROM zboara spre dezastru, iar aceasta nu este o intamplare. intr-un raport al Corpului de control al premierului se vorbeste despre sute de piese furate din hangare, sloturi orare de zbor cedate pe nimic, management gresit si directori de multe ori numiti politic cu experienta zero in administrarea afacerilor si in aviatie. continuă pe Hotnews

Seful Tarom a dispus scaderea cheltuielilor cu 12,7 milioane lei pe an

Directorul general al companiei de stat Tarom, Werner Wolff, a solicitat, in perioada 20 noiembrie - 29 decembrie 2017, realizarea unei analize la nivel intern privind impactul economico-financiar al cheltuielilor companiei, fiind realizata ulterior o scadere a acestora cu aproximativ 12,7 milioane lei pe an, a anuntat vineri compania.

Complexul Energetic Oltenia a planificat investitii de 665 milioane lei in acest an. Cei mai multi bani sunt destinati grupului 5 de la Rovinari

Cea mai mare parte a investitiei va fi alocata pentru reparatia capitala a grupului 5 de la Rovinari, dar si in proiecte de mediu, iar 160 milioane lei vor fi investite in activitatea miniera de suprafata.

EnergoBit contesta in instanta amenda de 13,1 milioane lei aplicata de Consiliul Concurentei

EnergoBit se considera nevinovata si va contesta in instanta amenda aplicata de Consiliul Concurentei in cadrul investigatiei ce a avut ca obiect licitatii pentru echipamente de masurarea energiei electrice, se arata intr-un comunicat al companiei. Reamintim ca autoritatea de concurenta a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 73,1 milioane lei aproximativ 15,8 milioane euro) sase companii, printre care si EnergoBit pentru incheierea a doua intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii contoarelor si echipamentelor conexe pentru masurarea energiei electrice.

Consiliul Concurentei a amendat sase companii, intre care Electrica, Electromagnetica si Energobit, cu 73 milioane lei

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 73,1 milioane lei aproximativ 15,8 milioane euro) sase companii pentru incheierea a doua intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii contoarelor si echipamentelor conexe pentru masurarea energiei electrice, scrie News. ro.

Indemnizatii pentru cresterea copilului de aproape 285 milioane lei, platite in luna noiembrie

Indemnizatiile pentru cresterea copilului platite in luna noiembrie 2017 au insumat 284,75 milioane lei, suma medie care a ajuns la un beneficiar fiind de circa 1. 712 lei.

Finantele au atras, astazi, 75 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 509,8 milioane de lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 115 luni, la un randament mediu de 4,25% pe an, potrivit Agerpres.

Electrica si Electromagnetica, amendate de Consiliul Concurentei cu cate 10 milioane lei

Consiliul Concurentei a sanctionat sase companii, cu amenzi in valoare totala de 73. 870,37 lei aproximativ 15,8 milioane euro), pentru incheierea a doua intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii contoarelor si echipamentelor conexe pentru masurarea energiei electrice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )