Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Papa Francisc a fost desemnat personalitatea anului 2013 de revista Time

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Papa Francisc a fost desemnat personalitatea anului 2013 de revista Time

Papa Francisc a fost desemnat, miercuri, personalitatea anului 2013 de catre revista americana Time, pentru ca a schimbat tonul, perceptia si abordarea Bisericii Catolice, a anuntat unul dintre editorii publicatiei, citat de AFP. Papa Francisc, de origine argentiniana, a fost ales in fruntea Bisericii Catolice in luna martie a acestui an. continuă pe Hotnews

Papa Francisc a fost desemnat personalitatea anului 2013 de revista Time

Papa Francisc a fost desemnat, miercuri, personalitatea anului 2013 de catre revista americana Time, pentru ca a schimbat tonul, perceptia si abordarea Bisericii Catolice, a anuntat unul dintre editorii publicatiei, citat de AFP. Papa Francisc, de origine argentiniana, a fost ales in fruntea Bisericii Catolice in luna martie a acestui an.

Revista Time: Papa Francisc a fost desemnat Personalitatea Anului 2013

Papa Francisc, primul pontif iezuit, ales in urma cu noua luni, a fost numit Personalitatea Anului 2013 de catre revista Time. Prestigiosul titlu revine in fiecare an celei mai titrate persoane din lume, care se.

Papa Francisc a fost desemnat persoana anului 2013 de revista Time

Papa Francisc a fost desemnat, miercuri, persoana anului 2013 de catre editorii revistei Time. Arareori se intampla ca un actor nou pe scena mondiala sa capteze atentia publicului atat de repede, atat.

Papa Francisc, ales personalitatea anului 2013 de revista Time.

Papa Francisc a fost desemnat, miercuri, personalitatea anului 2013 de editorii revistei americane Time, informeaza Mediafax. Arareori se intampla ca un actor nou pe scena mondiala sa capteze atentia publicului atat de repede, atat in randul tinerilor, cat si al varstnicilor, atat in randul credinciosilor, cat si al scepticilor, a declarat Nancy Gibbs, redactorul-sef al revistei Time, explicand desemnarea papei Francisc drept persoana anului 2013. Papa Francisc a fost ales in fruntea .

Papa Francisc, desemnat persoana anului 2013 de revista Time

Papa Francisc a fost desemnat, miercuri, persoana anului 2013 de editorii revistei americane Time, informeaza AFP, scrie Mediafax .

MTV: Miley Cyrus a fost declarata artistul anului 2013

Cantareata pop americana Miley Cyrus, care a fost in atentia presei internationale in ultima vreme mai degraba pentru controversele provocate decat pentru cariera sa, a fost declarata de MTV artistul anului 2013.

Papa Francisc, Persoana anului 2013. Cum a ajuns noul Suveran Pontif superstarul momentului

Papa Francisc a fost desemnat, miercuri, persoana anului 2013 de editorii revistei americane Time, informeaza AFP.

Piesa anului 2013: ADDA Iti arat ca pot! Vezi aici clipul piesei!

Lansat la sfarsitul lunii Noiembrie, noul single ADDA, Iti arat ca pot, a devenit in doar cateva saptamani un adevarat hit, strangand aproape 2 milioane de vizualizari pe contul de YouTube! Versurile profunde care au intrat in sufletul zecilor de mii de fani, au fost scrise de ADDA impreuna cu Romeo Bejan si Yogi Ionut .

Astronomii au dat publicitatii cele mai frumoase fotografii ale anului 2013

Nu oricine are privilegiul de a vedea Pamantul de sus. Asa ca astronomii au dat publicitatii cele mai frumoase fotografii ale anului 2013 surprinse din satelit. Frumusetea acestor imagini ne-a facut sa.

Miley Cyrus a primit titlul de artistul MTV al anului 2013

Cantareata Miley Cyrus a primit titlul de artistul MTV al anului 2013, controversatele sale aparitii scenice tinand-o pe prima pagina a presei in acest an. Fie ca este vorba despre deja celebra ei limba, de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )