Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Patru persoane, ranite intr-un accident rutier. Una dintre victime a fost preluata cu elicopterul SMURD

Adevărul Adevărul,
VIDEO Patru persoane, ranite intr-un accident rutier. Una dintre victime a fost preluata cu elicopterul SMURD

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident care s-a petrecut, marti, in judetul Prahova, in localitatea Potigrafu. Una dintre victime, in stare mai grava, a fost preluata de un elicopter SMURD si transportata la un spital din Capitala. continuă pe Adevărul

Un deputat PSD a ranit doua persoane intr-un accident: parlamentarul nu a acordat prioritate

Deputatul PSD de Galati Florin Popa a fost implicat sambata intr-un accident rutier usor, inaintea mitingului electoral organizat in municipiu. Doua persoane au fost ranite usor, iar parlamentarului i-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate.

Accident rutier soldat cu patru victime in judetul Giurgiu

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de luni, 13 mai. in autoturismul avariat erau cinci persoane, dintre care patru au ajuns la spital.

Accident rutier soldat cu cinci victime in judetul Giurgiu

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de luni, 13 mai. in autoturismul avariat erau cinci persoane care au ajuns la spital.

Barbatul din Alba care a provocat un accident rutier in care au murit iubita insarcinata si fiica de 2 ani, condamnat definitiv la inchisoare cu executare

Barbatul din Alba care a provocat acum doi ani accidentul rutier in care au murit iubita acestuia, insarcinata, dar si fiica lui in varsta de 2 ani, a ajuns dupa gratii. Curtea de Apel Alba Iulia a dat decizia finala: 3 ani si 9 luni de inchisoare cu executare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )