Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Pentagonul a anuntat numele firmei care va construi sistemul de aparare antiracheta de la Deveselu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Pentagonul a anuntat numele firmei care va construi sistemul de aparare antiracheta de la Deveselu

Pentagonul a anuntat miercuri seara pe site ca firma Kellogg Brown Root Services Inc. KBR) a castigat licitatia pentru construirea sistemului de aparare antiracheta la baza de la Deveselu, in care vor fi instalati interceptori de tip SM-3, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Pentagonul a anuntat numele firmei care va construi sistemul de aparare antiracheta de la Deveselu

Pentagonul a anuntat miercuri seara pe site ca firma Kellogg Brown Root Services Inc. KBR) a castigat licitatia pentru construirea sistemului de aparare antiracheta la baza de la Deveselu, in care vor fi instalati interceptori de tip SM-3, relateaza Mediafax.

Pentagonul a anuntat numele firmei care va construi scutul antiracheta de la Deveselu

Pentagonul a anuntat miercuri seara pe site ca firma Kellogg Brown Root Services Inc. KBR) a castigat licitatia pentru construirea sistemului de aparare antiracheta la baza de la Deveselu, in care vor fi.

Pentagonul publica numele firmeicare va construi sistemul de aparare antiracheta de la Deveselu

Pentagonul a anuntat miercuri seara pe site ca firma Kellogg Brown Root Services Inc. KBR) a castigat licitatia pentru construirea sistemului de aparare antiracheta la baza de la Deveselu, in care vor fi instalati interceptori de tip SM-3.

Ce firma va construi sistemul de APARARE ANTIRACHETA de la Deveselu.

Pentagonul a anuntat ca firma Kellogg Brown Root Services Inc. KBR) a castigat licitatia pentru construirea sistemului de aparare antiracheta la baza de la Deveselu, in care vor fi instalati interceptori de tip SM-3, relateaza Mediafax. Romania a acceptat instalarea pe teritoriul sau a acestei baze, in cadrul scutului american antiracheta in Europa, in septembrie 2011. Baza va ocupa un teren de aproximativ 175 de hectare si in ea vor fi stationati aproximativ 200 de militari si .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )