Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Pilotul Allan Simonsen a murit dupa un accident suferit in timpul cursei de la Le Mans

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Pilotul Allan Simonsen a murit dupa un accident suferit in timpul cursei de la Le Mans

Pilotul danez Allan Simonsen a murit ca urmare a unui accident suferit in timpul cursei de 24 de ore de la Le Mans. Masina condusa de Allan n. r. Aston Martin) s-a lovit violent de bariera de securitate. continuă pe Hotnews

Pilotul danez Allan Simonsen a murit in urma unui accident suferit la cursa de 24 de ore de la Le Mans

Allan Simonsen, un pilot danez, a decedat, sambata, ca urmare a unui accident suferit in cel de al treilea tur al cursei de 24 de ore de la Le Mans, relateaza AFP. Simonsen in varsta de 34 ani, care conducea.

Circulatie ingreunata pe DN 1 din cauza unui accident: Un copil a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Circulatia pe DN 1 intre Ploiesti si Brasov este ingreunata, sambata, pe sensul de urcare catre munte in urma unui accident care a avut loc in Comarnic. Un copil care traversa neregulamentar a fost.

VIDEO TRAGEDIE. 15 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din ...

UPDATE Ministerul roman de Externe informeaza ca un autocar cu turisti s-a prabusit sambata intr-o prapastie de 30 de metri din Muntenegru, iar din primele cercetari se pare ca printre victimele accidentului se afla si cetateni romani. Conform sursei citate, Ambasada Romaniei la Podgorita a fost informata cu privire la tragicul accident, iar o echipa consulara s-a deplasat la fata locului. De asemenea, ambasadorul Romaniei se afla la spitalul la care sunt internati o parte dintre cetatenii .

TRAGEDIE pe raul Arges. Doi copii au murit dupa ce au fost luati de ape.

Un baiat de sapte ani si sora lui de 11 ani, recuperati de pompieri din raul Arges dupa ce au fost luati de ape, au murit, duminica, la spitalul din Bolintin Vale din judetul Giurgiu, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu, Cristian Suta, cei doi copii au fost resuscitati in ambulanta, in timp ce erau transportati la spitalul din Bolintin Vale unde, in pofida eforturilor medicilor, au fost declarati morti dupa aproximativ o ora. Cei doi frati, un .

Constanta: O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

O fetita de un an si sapte luni a murit, vineri, dupa ce a cazut de la geamul unui apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Constanta. Incidentul s-a petrecut pe strada Zefirului din cartierul P.

Hunedoara: O fetita de sapte ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui bloc

O fetita in varsta de sapte ani din Lupeni, judetul Hunedoara, a murit, vineri, dupa ce a cazut de la balconul apartamentului in care locuia, situat la etajul al treilea al unui bloc, transmite Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )