Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Ce poti face in cel mai nou parc balnear din Ardeal: cum te relaxezi si cu ce te tratezi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ce poti face in cel mai nou parc balnear din Ardeal: cum te relaxezi si cu ce te tratezi

Sezonul estival a fost deschis oficial de aproape o luna la Parcul Balnear Toroc, unul dintre cele mai noi locuri de relaxare si scaldat din Ardeal. Se afla in Dej, iar intrarea, pentru un adult, costa, 15 lei. continuă pe Adevărul

Da, e adevarat! Sore si Smiley, cel mai nou cuplu din showbiz!?

Smiley va sustine pe 2 iunie un concert de zile mari la Arenele Romane din Capitala, iar spectacolul sau va fi deschis de nimeni alta decat Sore. Artista a confirmat ca va fi alaturi de Smiley la concert, potrivit.

Cel mai mare cros pentru Epilepsie ia startul in Romania

Reteaua de telemedicina in epilepsie in Romania organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara noastra. Evenimentul se va numi Epilepsy Challenge si se va desfasura in 10 orase din Romania.

Cel mai scurt TEST de IQ din lume: Are doar 3 intrebari, par foarte simple, dar multi se grabesc si GRESESC. Te provocam!

Testele de IQ sunt foarte populare tocmai pentru ca ne permit sa ne comparam cu alte persoane din punct de vedere al inteligentei. Urmatorul test este considerat cel mai scurt din lume si chiar daca la.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de referinta de 4,6485 lei/euro, in crestere cu 0,19% fata de nivelul atins miercuri, pana la cel mai mare nivel din 8 mai pana in prezent. Consiliul de.

Cel mai lung zbor din lume va fi lansat de Singapore Airlines. Dureaza aproape o zi

Singapore Airlines a anuntat ca va lansain octombrie cel mai lung zbor comercial din lume. Pasagerii vor zburanon-stop intre New York si Singapore, acoperind o distanta de aproximativ 9,500 de mile. n.

Noul telefon de la Meizu ar putea fi cel mai ieftin cu doua camere principale

La fel ca alte cateva companii chinezesti, Meizu incearca sa-ti fure privirea cu un nou smartphone accesibile care include cateva particularitati de top. De aceasta data este vorba de Meizu 6T. Micutul din imaginea de mai sus este intitulat Meizu M6T si a fost subiectul multor zvonuri pe parcursul ultimelor saptamani. in mod previzibil, majoritatea [].

Gabriel Oprea confirma intalnirile de la K2 si T14: Cel mai bun la tenis era Dancu. L-am vazut jucand si pe Dragnea

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca intalnirile dintre politicieni si sefii de institutii de la vilele SRI erau petreceri intre oameni in diferite functii, cum se face in toate.

Bookfest 2018. Care sunt surprizele de la cel mai mare targ de carte

Bookfest 2018. Carti pentru copii, romane semnate de autori celebri sau literatura motivationala! Bookfest 2018. Sunt doar cateva dintre tentatiile celui mai mare targ de carte din Romania care si-a deschis.

Surprizele de la cel mai mare targ de carte din Romania

Carti pentru copii, romane semnate de autori celebri sau literatura motivationala! Sunt doar cateva dintre tentatiile celui mai mare targ de carte din Romania care si-a deschis portile la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )